Sökespor Jimnastikçileri madalya ile ‘merhaba’ dedi

Sökespor Jimnastikçileri madalya ile ‘merhaba’ dedi

Sökespor Jimnastikçileri madalya ile ‘merhaba’ dedi


Gerçek Gazetesi
Levent TUNCER
Sökespor çatısı altına yeni bir branş ekledi. Dans ve Jimnastik branşını bünyesine yeni ekleyen Sökespor Kulübü, Artistik Jimnastik dalında katıldığı ilk yarışmadan 4 madalya ile döndü. Sökespor"un dans dalında 16, jimnastik dalında ise 14 sporcusu bulunuyor. Kulüp yeni sporcu katılımlarına ise açık.
Aydın okullar arası artistik jimnastik yarışmasında Söke Felekşan Fırat İlkokulu öğrencileri Zeynep Beril Eydin ikincilik, Elif Naz Koyuncu ise altıncılık madalyasını aldı. Sökespor Jimnastik grubundan Göknil Kahraman üçüncülük, Sude Nalu ise dördüncülük madalyasını aldı.
“AİLELERE ÇAĞRI”
Sökespor Dans ve Jimnastik Kulübü Antrenörleri Muzaffer Tuncay ve Gülşah Yıldırım"dan çocuklarını jimnastiğe yönlendirmeleri için çağrı geldi.
Antrenör Muzaffer Tuncay; “Çocuklar 4-5 yaşlarından itibaren jimnastik sporu ile tanışabilir. Söke Kapalı spor salonunda yaptığımız dans ve jimnastik çalışmalarımızı Çarşamba, Cuma ve cumartesi günleri yapıyoruz. Sökemizden başarılı dansçılar ve jimnastikçiler çıkaracağız. İlk katıldığımız yarışmada elde edilen başarı bunun bir kanıtı” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.