Basın İlan Kurumu Aydın Şube Müdürü

Basın İlan Kurumu Aydın Şube Müdürü

Basın İlan Kurumu Aydın Şube Müdürü Özer Akoğlu Vali Erol Ayyıldız’ı ziyaret etti


Gerçek Gazetesi
Basın İlan Kurumu (BİK) Aydın Şube Müdürü Özer Akoğlu, Aydın Valisi Erol Ayyıldız"ı makamında ziyaret etti.
Vali Erol Ayyıldız, ziyarette yaptığı konuşmada, Basın İlan Kurumu"nun hem Kamu ilanlarının yayımlanmasına aracılık ettiğini hem de yerel basını desteklediğini belirtti. Basın İlan Kurumu"nun çok önemli bir görevi yerine getirdiğini ifade eden Ayyıldız, “Valilik olarak, Aydın"da Basın İlan Kurumu"nun olmasından son derece memnunuz” dedi.
Vali Ayyıldız, basına büyük önem verdiğini kaydederek, “Yerel basın çok önemli bir görevi yerine getiriyor. Bulunduğu bölgenin sorunlarını dile getiriyor. Bu anlamda da kamu görevi yapıyor. Ancak,yayın yaparken özel hayata dikkat edilmeli ve şantaj gibi yollara asla başvurulmamalıdır” ifadelerini kullandı.
Vali Ayyıldız, 2 Mayıs 2014 tarihinde resmi olarak göreve başlayacak olan BİK Aydın Şube Müdürü Özer Akoğlu"na yeni görevinde başarılar diledi.
BİK Şube Müdürü Özer Akoğlu"da, “Kurum olarak hiçbir gazetemizi ayırt etmeden yardımcı olmaya çalışacağız; gazetelerimiz güçlerini birleştirerek hem baskı hem de habercilik kalitesi açısından daha kaliteli bir yayımcılık ortaya koyabilirse, Aydın basını açısından daha parlak bir dönem başlayacaktır"" dedi.
(iha)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.