CHP Genel Başkan Yardımcısı Bülent Tezcan’dan Söke ziyareti

CHP Genel Başkan Yardımcısı Bülent Tezcan’dan Söke ziyareti

CHP Genel Başkan Yardımcısı Bülent Tezcan’dan Söke ziyareti


Gerçek Gazetesi
Levent TUNCER
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkan Yardımcısı Aydın Milletvekili Bülent Tezcan Aydın programı dahilinde Söke ziyareti gerçekleştirdi.
İlk olarak Söke"de partisinin ilçe merkeziniziyaret ederek partilileri ile buluşan Bülent Tezcan daha sonra Söke Belediyesi"ni ziyaret etti. Kalabalık bir grup ile Söke Belediyesi"ne gelen Genel Başkan Yardımcısı Bülent Tezcan"ı, Belediye Başkanı Süleyman Toyran karşıladı.
Söke Belediye Başkanı Süleyman Toyran ve ekibine yeni görevlerinde başarılar dileyen Bülent Tezcan; “Söke Belediyesi"ne üçüncü dönemi kazanmış olarak girmek bizleri mutlu ediyor. Beş yıllık hizmet döneminde sizin de çok başarılı olacağınızdan hiç şüphe duymuyoruz” dedi.
Söke Belediyesi"nin geçen 10yıllık süreçte çok başarılı bir dönem geçirdiğini ve hizmetlerinin ortada olduğunu ifade eden CHP Genel Başkan Yardımcısı Bülent Tezcan; “Bu dönem hizmet açısından Büyükşehir olmak da bir avantaj. Büyükşehir ve ilçenin imkanlarıyla en ücra köylere kadar girebilme imkanı var. Artık köylerde yaşayan vatandaşlarımız da hizmeti adaletli dağıtan bir ekibin eliyle kent yaşamındaki hizmetleri alabilecek. Bu da Sökelilere müjdemiz bizim” dedi.
Söke Belediye Başkanı Süleyman Toyran; “İnşallah yüzünüzü kara çıkarmayacağız. Bizde göreve iddialı olarak geldik. Yüzümüzün akıyla süreci tamamlayacağız” dedi. Seçim döneminde köy ve beldelerde hizmetin sözünü verdiklerini ve uygulayacaklarını söyleyen Başkan Toyran; “Artık Büyükşehir ile Söke merkez mahallelerinde vatandaşımız hangi hizmeti alıyorsa, mahallemiz olan köy ve beldelerdeki vatandaşlarımız da aynı hizmeti alacak. Geçiş süreci nedeniyle şu an biraz sıkıntı yaşansa da yakın zamanda hizmetler yapılmaya başlanacak” dedi.
Söke Belediye Başkanı Süleyman Toyran CHP Genel Başkan Yardımcısı Aydın Milletvekili Bülent Tezcan"a kapıya kadar eşlik ederek uğurlarken; Tezcan Söke"den Didim"e geçmek üzere ayrıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.