Söke’de okullar bu yıl çevreye 650 kg atıl pil toplayıp, katkı sağladı

Söke’de okullar bu yıl çevreye 650 kg atıl pil toplayıp, katkı sağladı

Söke’de okullar bu yıl çevreye 650 kg atıl pil toplayıp, katkı sağladı

Gerçek Gazetesi
Söke Belediyesi tarafından her yıl düzenlenen okullar arası atık pil toplama yarışmasında bu yıl toplam 650 Kg Atık Pil toplandı. Toplanan piller Söke Belediyesi çevre komisyonu ve Belediye temizlik işleri Müdürlüğünce teslim alındı.
Söke Hilmi Fırat Anadolu Lisesi bu yıl 160 Kg pil toplayıp Söke"de birinci olurken; TAP tarafından düzenlenen il genelindeki pil toplama yarışmasında ise il üçüncüsü oldu. Söktaş 75. Yıl ilkokulu 83.11 Kg, Kisir İlkokulu 42.6 Kg, Tuzburgazı İlkokulu 41.5 Kg, Atatürk İlkokulu ise 35 Kg pil toplayıp çevreye katkı sağladılar.
Söke Belediye Meclisi Çevre Komisyonu Üyeleri Haluk Kutlay ve Mehmet Yörük beraberinde Söke Belediyesi temizlik İşleri Müdürlüğü ekibi ile atık pil toplayan okulları ziyaret etti. Toplanan atık pilleri teslim alan ekip, öğrencilerin çevreye karşı duyarlı davranışlarını çeşitli hediyelerle ödüllendirdi. Söke Belediye Meclisi Çevre Komisyonu Başkanı Haluk Kutlay; çevreye katkı sağlayan okullara ve öğrencilere teşekkür ederken, bu duyarlı davranışlarının devamını ve herkese örnek olmasını diledi. (iha)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.