Öfkeli koca dehşet saçtı; 7 yaralı

Öfkeli koca dehşet saçtı; 7 yaralı

Öfkeli koca dehşet saçtı; 7 yaralı


Gerçek Gazetesi
Aydın"ın Bozdoğan ilçesinde karısı ve kızıyla tartışan öfkeli koca, önüne çıkan akraba ve komşularına kurşun yağdırdı. 2"si ağır 7 kişinin yaralandığı olayın ardından zanlının, köyün su deposuna zehir attığını iddia etmesi üzerine tüm şebeke tahliye edildi.
Olay, Bozdoğan ilçesine bağlı Kavaklı Mahallesi"nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre; İzmir"de eczacılık yapan evli ve iki çocuk babası Hulusi A. (61), işleri bozulunca işyerini kapatarak eşi ve çocukları ile birlikte 6 ay önce memleketi olan Bozdoğan"ın Kavaklı Mahallesi"ne yerleşti. Bir süre sonra eşi ile boşanan Hulusi A., buna rağmen eşi ve çocuklarıyla birlikte aynı evde yaşamaya devam etti.
Bu akşam saatlerinde eve gelen Hulusi A., eşi Funda A. (57) ile tartışmaya başladı. Kapının önünde oturmakta olan kızı Selcan A"ya (34), “Köyün içme suyu deposuna zehir attım. Herkesi öldüreceğim” dedikten sonra belinde taşıdığı ruhsatsız tabancasına sarılan Hulusi A., rastgele ateş etmeye başladı. Başından yaralanan Selcan A. ve bacağına kurşun isabet eden eşi Funda A. kanlar içinde yere yığıldı.
Silah sesini duyup ailenin yaşadığı eve gelen akraba ve komşuları Hulusi A."yı sakinleştirmeye çalıştı. Öfkesi yatışmayan ve rastgele ateş etmeye devam eden Hulusi A"nın silahından çıkan kurşunlardan birisi yeğeni Kürşat A."nın eşi Nursel A."nın (38) kulağının arkasından girip çenesine saplandı. Hulusi A.'nın yeğeni Emine A."nın da (13) sol bacağından yaralandığı olay sırasında balkondan olan biteni izlemekte olan komşusu Tennur Şahin de (69) serseri kurşunların hedefi oldu.
Bir türlü sakinleştirilemeyen Hulusi A., elindeki silahla olay yerinden birkaç yüz metre uzaklıkta olan ablası Şatiye Şanlı"nın (78) evini bastı. Hulusi A., merdivende oturmakta olan ablasını da sol omzundan yaraladı.
Komşuların haber vermesi üzerine bölgeye çok sayıda ambulans sevk edilirken, olay yerine gelen İlçe Jandarma ekipleri, Hulusi A."dan teslim olmasını istedi. Jandarmanın uyarılarına ateş ederek karşılık veren şahıs, mahallede bulunan kahvehaneyi de kurşun yağmuruna tuttu. Çıkan çatışmada Hulusi A., sağ bacağı ve kalçasından vurularak yakalandı.
Olayda yaralanan 7 kişi, ambulanslarda Nazilli Devlet Hastanesi"nde tedavi altına alındı. Durumu ağır olan Nursel A., Aydın Adnan Menderes Üniversite Hastanesi"ne ve yaralı olarak yakalanan Hulusi A. da Aydın Atatürk Devlet Hastanesi"nde sevk edildi.
Hastanede ifadesine başvurulan yaralılardan Hulusi A."nın kızı Selcan A."nın, jandarmaya babasının kendisine, “Köyün içme suyu deposuna zehir attım. Herkesi öldüreceğim” dediğini söylemesi üzerine köy camisinden anons yapılarak vatandaşlar uyarıldı. Köydeki tüm çeşmeler açılarak, İçme suyu deposunda bulunan suyun tahliye edildiği bildirildi.
Hastaneye gelerek yaralıların durumu hakkında bilgi alan Bozdoğan Belediye Başkanı Tümer Apaydın, “Cinnet geçiren bir vatandaş böyle bir eylem yapmış. Ben de olayı duyar duymaz geldim. Umarım can kaybı yaşanmaz. Bu kişi su deposuna zehir attığını söylemiş. Biz de hemen tahliye ve temizlik işlemlerine başladık. Köye temiz su gönderdik. Her hangi bir olumsuzluğun yaşanmaması için gerekli tüm önlemleri alacağız” dedi.(iha)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.