Söke Belediyesi’ne GPS kazandırıldı

Söke Belediyesi’ne GPS kazandırıldı

Söke Belediyesi’ne GPS kazandırıldı

Gerçek Gazetesi
Söke Belediyesi, harita ölçümlendirme ve konumlandırmada son teknoloji ürünü olan Global Konumlama Sistemi'ne (GPS) geçiyor.
Harita işlemleri ve hizmetlerinin daha hızlı, daha doğru ve hassas şekilde yapılabilmesi için harekete geçen Söke Belediyesi, genişleyen hizmet ağını da göz önüne alarak GPS aldı. Söke Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü bünyesine kazandırılan GPS ile sınır tespiti, hali hazır alımı, HUS kontrolleri, aplikasyon gibi hizmetler daha hızlı ve etkin şekilde verilebilecek. GPS ile ilgili olarak Belediye binasına kurulan sabit istasyon sayesinde 7/24 koordinat üretimi ve uydu bağlantısı sağlanabilecek.
Söke Belediye Başkanı Süleyman Toyran; “Çalışma arkadaşlarımızdan gelen talepler üzerine ihtiyaç olduğunu belirlediğimiz GPS"i belediyemize kazandırmaktan dolayı mutluyuz. Teknolojiyi yakından takip eden bir belediye olarak büyükşehir gerçeği ile hizmet ağımızın da genişlemesini göz önünde bulundurmak zorundayız. Bu nedenle GPS haritalandırma ve ölçümlendirmede oldukça gerekliydi, hayırlısı olsun” dedi.
(SÖKE BELEDİYESİ BASIN BÜROSU)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.