TÜRKİYE ŞAMPİYONASINDA İDDİALI

TÜRKİYE ŞAMPİYONASINDA İDDİALI

AYDINLI BALIK ADAMLAR, ZIPKINLA BALIK AVLAMA TÜRKİYE ŞAMPİYONASINDA İDDİALI


Gerçek Gazetesi
Su Altı Sporları Federasyonu"nun faaliyet programı arasında yer alan Türkiye Zıpkınla Balık Avlama Türkiye Şampiyonası ve Milli Takım Seçmeleri 11-12-13 Temmuz tarihleri arasında Balıkesir"in Erdek ilçesinde yapılıyor.
Sinop ve Kuşadası"nda yapılan grup elemelerinde ilk sekiz arasında yer alan 16 takımdan 64 sporcunun mücadele yapacağı şampiyonanın ilk gününde yapılan teknik toplantıda yarışma ile ilgili kurallar bir kez daha hatırlatıldı. Yarışmacılar özellikle küçük balık vurmamaları konusunda uyarıldılar.
Takım ve Bireysel olarak yapılacak olan değerlendirme sonunda ilk sekizde yer alacak olan sporcular 28 Ekim 2014"de Peru"nun Lima Şehrinde yapılacak olan Dünya Zıpkınla Balık Avlama Şampiyonasında Türkiye"yi temsil edecekler.
AYDINLI SPORCULAR
ŞAMPİYONDA İDDİDALI
Zıpkınla Balık Avlamada son dönemlerde önemli başarılar elde eden Sökespor, Söke Gençlik Spor ve Didim Yenihisar Spor Zıpkınla Balık avlama takımlarının şampiyonda iddialı olmaları dikkat çekiyor. Aralarında daha önce Milli Takım"da yer alan Recep Aslan ve Hasan Salbaş"ın yer aldığı Sökespor şampiyonanın favori ekiplerinin arasında gösteriliyor.
Sökespor Kulüp yöneticisi Mustafa Yağcı sporcularından derece beklediklerini söylerken Erdek"de Narlı açıklarında yapılacak olan yarışmada deniz suyunda görme mesafesinin az olmasının sporcular için dezavantaj olabileceğini dile getirdi.
(iha)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.