Erdem, “Erdoğan yine bir seçime doğru emin adımlarla ilerliyor”

Erdem, “Erdoğan yine bir seçime doğru emin adımlarla ilerliyor”

Erdem, “Erdoğan yine bir seçime doğru emin adımlarla ilerliyor”

Gerçek Gazetesi
AK Parti Aydın Milletvekili Mehmet Erdem, “Her türlü propagandanın serbestçe yapıldığı, 8 seçimi kazanan ve her iki kişiden birinin oyunu alan Erdoğan'ı çoğunlukçu diktatörlükle yaftalamak insafsızlığın daniskasıdır” dedi.
AK Parti Aydın Milletvekili Mehmet Erdem, Cumhurbaşkanlığı seçimiyle ilgili olarak yaptığı açıklamada; “AK Parti ve Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ı 'Ilımlı İslam' ve Büyük Ortadoğu Projesi'nin eş başkanı diyenlerin şimdiki durumuna bakalım. Aynı kişiler AK Parti'nin radikal İslamcı IŞİD'i desteklediğini söylüyorlar. Kendileri de Ortadoğu'da ABD politikalarıyla uyumlu olacağını söyleyen ve ılımlı İslamcı Sayın İhsanoğlu'nu Cumhurbaşkanı olarak ortaya çıkardılar. Erdoğan'a "irticacı, şeriatçı, ülkeyi İran'a çevirecek" diyen CHP'li Türk ulusalcılarının Suriye konusunda müttefiki İran. AK Parti'yi 12 Eylül ürünü diye suçladılar. AK Parti referandumla Anayasa değişikliğine gittiğinde hayır oyu verdiler ve 12 Eylülcülerin yargılanmayacağını söylediler. Şimdi 12 Eylül paşaları müebbede mahkum oldular. CHP ve MHP 12 Eylül'de yıldızı parlamış olan Türk-İslam sentezcisi Sayın İhsanoğlu'nun çatısının altında toplandılar” dedi.
“30 YILLIK TERÖR
SORUNU ÇÖZÜLÜYOR”
“Başbakan tek bayrak, tek devlet, tek millet, tek vatan dedikçe onu ırkçılık ve milliyetçilikle suçladılar” diyen Erdem, “Ama o başbakan 30 yıllık terör meselesini çözüm yoluna soktu. Milliyetçilik karşıtı ve Erdoğan karşıtı bildirileri İstiklal caddesinde dağıtanların adayı Sayın İhsanoğlu ırkçı 'Türk Solu' dergisini yine İstiklal Caddesi'nde havaya kaldırdı. Erdoğan'ı diktatörlükle suçlayanların Erdoğan'dan önce on yıllardır devam eden askeri ve sivil vesayete karşı TBMM'yi ve sandığı savunmak gibi bir dertleri olmadı. Erdoğan'a ve AK Parti'ye karşı her türlü propagandanın serbestçe yapıldığı, 8 seçimi kazanan ve her iki kişiden birinin oyunu alan Erdoğan'ı çoğunlukçu diktatörlükle yaftalamak insafsızlığın daniskasıdır. Erdoğan yine bir seçime doğru emin adımlarla ilerliyor. Sevgi ile birlik ile, beraberlik ile herkesi kucaklayan bir anlayış ile cumhurbaşkanlığına doğru gidiyor. Allah yolunu açık etsin” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.