Sökeli Oyuncular, ‘3-2-1 Kestik’ filminde rol aldı

Sökeli Oyuncular, ‘3-2-1 Kestik’ filminde rol aldı

Sökeli Oyuncular, ‘3-2-1 Kestik’ filminde rol aldı

Gerçek Gazetesi
Murat TAN
Meandros Casting Cast Direktörü Selami Taner, yönetmenliğini Süper İncir filmiyle başarıyı yakalayan Kerem Sarı"nın üstlendiği 3-2-1 kestik filminde kendisi ile birlikte 8 Sökeli oyuncunun rol aldığını belirtti.
Önemli bir kısmı Didim"de ve bazı sahneleri de Aydın"da çekilen, vizyona ise Kasım ayında girecek olan filmde kendisinin Kıdemli Astsubay Başçavuş rolüyle izleyicinin karşısına çıkacak olduğunu belirten Taner, “Oyuncularımızdan Mahmut Yüzbaşı, Sabri Yenikeçeci, Cumhur Sakalar, Emre Ercanoğlu, Numan-Musa Ölmez ve Celil Şanlıoğlu filmde rol aldılar” dedi.
Filmin izleyici kahkaha tufanı yaşatacak çok güzel bir komedi filmi olduğunun altını çizen Taner, “Filmde birçok dizi ve tv"den tanıdığımız Yakup Yavru ve Gülnihal Demir gibi usta oyuncular yer alıyor. Filmin iyi bir gişesi olacağını düşünüyoruz. Yönetmen Kerem Sarı çok daha büyük prodüksiyonlar olmadan bir şeyler başarmayı düşünüyor. Kendisine Meandros Casting oyuncuları olarak her zaman destek verdik vermeye de devam edeceğiz. Filmin konusu bir yönetmenin film çekmedeki zorluklarının komedi yoluyla anlatılmasını içeriyor. Umarım film sayesinde Aydın"ın ve bölgemizin adı bir kez daha duyulur” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum