Sökespor, transfere doymuyor

Sökespor, transfere doymuyor

Sökespor, transfere doymuyor


Gerçek Gazetesi
Murat TAN
Dış transferde hız kesmeyen Sökespor Kulübü, Tahsin Demirtel Spor Tesisleri"nde gerçekleşen imza töreni ile Nazilli Belediyespor"lu forvet oyuncusu Selim Acar"ı renklerine bağladı.
Teknik Direktör Tevfik Ata Tekin"in görüş ve önerileri doğrultusunda son olarak Emre Acar"ın transferiyle 2"si kaleci olmak üzere toplamda yaklaşık 2.5 hafta içinde 10 oyuncu transferi gerçekleştiren Sökespor, transfere doymuyor.
Nazilli Belediyespor profesyonel kadrosundaki forvet oyuncusu Selim Acar"ın transferi ile yeni sezon için transfer hazırlıklarında son aşamaya gelen Sökespor, Söke Şehir Stadyumu"ndaki Tevfik Ata Tekin"in nezaretinde gerçekleşen seçmeler sonrası iç transfere de yönelecek.
SÖKELİ GENÇ OYUNCULARI DA
DEĞERLENDİRECEĞİZ”
Sökespor"da 1-2 bölgedeki eksikliklerin tamamlanmasının ardında Super Amatör Lig"e hazır hale geleceğini belirten Tekin, “2 gün süren seçmelerde Sökeli genç oyuncuları da değerlendireceğiz.96 doğumlu ve daha küçük 2 oyuncunun A Takım"da olması gerekiyor. Buna ilişkin olarak Sökeli genç oyuncuların performanslarını dikkate alacağız” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.