Erdem, “Filistin’e soykırım yapılıyor”

Erdem, “Filistin’e soykırım yapılıyor”

Erdem, “Filistin’e soykırım yapılıyor”

Gerçek Gazetesi / Murat TAN
Ak Parti Aydın Milletvekili Mehmet Erdem yazılı olarak yaptığı açıklamasında, İsrail Devleti"nin Filistin"e uyguladıklarını soykırım olarak niteledi.
Erdem yazılı olarak yaptığı açıklamasında şunları kaydetti; "Terör Devleti Siyonist İsrail Filistin Gazze'de çocukları, kadınları ve sivilleri öldürmeye tüm dünyanın gözü önünde devam ediyor. Filistin'de adeta bir soykırım yapılmaktadır. Birleşmiş Milletler aciz bir şekilde olayları seyrediyor. Avrupa Birliği ve ABD İsrail'i mazur görüp kolluyor. İslam ülkeleri olayları seyrediyor ve sesleri çok cılız çıkıyor.
Birleşmiş Milletler Örgütü işlevini yerine getiremiyor ve çifte standart uyguluyor. Birleşmiş Milletler Örgütü'nün yapısı ve karar mekanizmaları sağlıklı ve doğru işlemiyor. İslam Ülkeleri bu durumda yeni mekanizmalar oluşturmalıdır. Müslüman ülkelere yapılan saldırılar karşısında daha etkin mücadele yapacak örgütsel yapılar oluşturulmalıdır.
Ramazan ayının şu mübarek günlerinde müslümanların kanı ve gözyaşı akmağa devam ediyor. Müslümanların kanını sadece İsrail değil müslümanlık adına savaşıyorum diyenler de akıtmaya devam ediyor. Müslümanlar Allah ve Resulü'nün emrettiği şekilde bir ve beraber olamadıkları sürece müslümanların kan ve gözyaşı akmaya devam edecektir. Ak Parti Hükümeti daima Filistin'in yanında yer almış ve bundan sonra da almaya devam edecektir. Davos' ta da tüm dünyanın izlediği gibi Sn Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan İsrail Başbakanı'na 'siz öldürmeyi bilirsiniz' diyebilen yegane liderdir. İsrail ile ilişkilerimiz özellikle Mavi Marmara Gemisi'ne İsrail'in saldırısından sonra sınırlı hale gelmiştir. İsrail bu tavrını sürdürmeye devam ederse ilişkilerimiz sıfırlanacaktır. Görünen odur ki İsrail Filistin'lileri öldürmeye devam edecek. Ve bu İsrail'in sonunu getirecek; İsrail Ortadoğu'dan silinip gidecektir” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.