Camilerin temizliği aralıksız sürüyor

Camilerin temizliği aralıksız sürüyor

Camilerin temizliği aralıksız sürüyor


Gerçek Gazetesi
Murat TAN
Cami temizliği aralıksız sürüyor.
Söke Belediyesi bünyesinde oluşturulan özel cami temizlik ekibi, Söke Belediye Başkanı Süleyman Toyran"ın talimatıyla Söke"nin 49 mahallesindeki tüm camileri temizlik ve bakımdan geçiriyor.
Haziran Ayı içerisinde başlanılan ve Söke"de bir ilk olan çalışmalar kapsamında bugüne kadar toplamda 56 caminin temizliğini tamamlanırken, temizlik çalışmaları Ramazan ayı süresince devam edecek.
Çalışmaları yerinde incelemek için Koca Camii"yi ziyaret ederek temizlik ekibinden bilgi alan ve Cami İmam Hatibi"nin çalışmalar dahilinde eksikliklerin giderilmesine ilişkin bir arzusu olup olmadığını soran Söke Belediye Başkanı Süleyman Toyran, temizlik çalışmalarıyla camilerin daha temiz ve nezih bir görünüme kavuşturularak vatandaşların daha rahat ibadet etmelerinin hedeflendiğini belirtti.
“SÖKEDE BİR İLKİ
GERÇEKLEŞTİRİYORUZ”
Camilerin genel temizliklerinin yapılıp halılarının da halı yıkama makinesı ile temizlenmesinin sağlanmasının yanında sıhhi tesisat ve bahçe temizliğini içeren bakım çalışmalarının da yapıldığını kaydeden Başkan Toyran, “Bu benim Ankara"da gözlemlediğim ve Söke"de ilk olarak uygulamaya sokmak istediğim bir projeydi. Görevlendirdiğimiz ekipler temizliğin yanında camilerimizde su tesisatı, güneş enerjisinin bakım ve onarımını da yerine getiriyor. Vatandaşlarımızın beğenisi ve takdirlerini duymakta bizim hoşumuza gidiyor. Bu zamana kadar yapılmayan bir uygulamayı gerçekleştirmenin onurunu yaşıyoruz. Belirli periyotlarla bu uygulamalar sürecek. Senede 3-4 kez cami temizlikleri ile ilgili çalışmalar olacak. Camilerin bahçe temizliği ve peyzaj gibi çalışmaları da gerçekleştireceğiz” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.