Novada Outlet Söke, iftarda gazetecilerle buluştu

Novada Outlet Söke, iftarda gazetecilerle buluştu

Novada Outlet Söke, iftarda gazetecilerle buluştu


Gerçek Gazetesi
Murat TAN
Novada Outlet Söke yöneticileri, düzenledikleri iftar yemeğinde Aydın"ın ulusal ve yerel basın temsilcileri ile biraraya geldi.
Söke"nin yeni yüzünü yansıtacak bir merkez olarak tasarlanmasının yanısıra, Aydın-İzmir karayolunu Kuşadası, Söke-Didim ve Bodrum gibi gözde tatil beldelerine bağlayan kavşakta konumlanan Novada Outlet Söke, düzenlenen iftar yemeğinde Aydın, Söke ve Kuşadası"nın yerel ve ulusal basın mensuplarını ağırladı.
Bölgenin ilk açık hava konseptli outlet alışveriş merkezi olma özelliğini taşıyan ve bulunduğu bölgenin yanı sıra yerli ve yabancı turistlerin de çekim merkezi olan Novada Outlet Söke yöneticilerinin organize ettiği, fasıl grubunun tasavvufi ve klasik müzikler eşliğinde renklendirdiği iftar yemeğinde konuşan AVM Müdürü Hakkı bacaksız, Novada Outlet Söke"nin açılışından kısa bir süre sonra şehrin cazibe merkezi haline geldiğini belirterek ilgi gösteren herkese teşekkür etti.
Novada Outlet Söke'nin, bölgenin gelişen yüzünü yansıtan ilk açık hava konseptli outlet alışveriş merkezi olma özelliğine sahip olduğunun altını çizen Hakkı Bacaksız, "Ege mimarisinin sıcaklığı ve zengin marka yelpazemizle ziyaretçilerimize açık havada alışveriş keyfi yaşatmayı hedefliyoruz" dedi.
“ÖNÜMÜZDEKİ AY
SİNEMA SALONU KAZANDIRILACAK”
75 markaya ev sahipliği yapan Novada Outlet Söke"nin Ağustos içinde açılacak olan, 7 salonlu sinemasıyla marka yelpazesine bir yenisini daha ekleyecek olduğunu da sözlerine ekleyen Bacaksız, “Ziyaretçiler için yaz boyunca sürecek olan, çocuklara yönelik meslek tanıtım atölyeleri, gençlere yönelik "Go Racer" etkinliği gibi çeşitli aktiviteler düzenliyoruz. Abarjazz Band ile nostaljik dakikalar geçirmek isteyenleri de her Pazartesi ve Salı, saat 20:00'de Novada Outlet Söke'ye davet ediyoruz” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.