Salman, AKOM Şube Müdürü oldu

Salman, AKOM Şube Müdürü oldu

Salman, AKOM Şube Müdürü oldu



Gerçek Gazetesi
Murat TAN
25 yıldır Söke Belediyesi"nde itfaiye müdürlüğü yapan ve Söke"deki çalışmalarında ekibiyle birlikte birçok başarıya imza atan Vural Salman, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu tarafından Aydın Büyükşehir Belediyesi AKOM Şube Müdürlüğüne getirildi. 10 Temmuz"dan itibaren Afet Koordinasyon Merkezi(AKOM) Şube Müdürü olarak görevine başlayan Salman, Aydın"da bir ilki gerçekleştirerek su altı su üstü arama kurtarma ekibini kurmuş ve bir çok başarı elde etmişti.
Nazari ve tatbiki eğitimlerde de Türkiye 1."liği elde ederek başarılı çalışmalarıyla göz dolduran Salman"ın üstün meziyetleri Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu"nun da dikkatini çekti ve görevinde terfiyi de beraberinde getirdi.
“SÖKE"DEKİ GÖREVİNE DE DEVAM EDECEK”
Salman, AKOM Şube Müdürü olarak Aydın"da 17 ilçede AKOM bünyesinde ekip oluşturacak olmasının yanısıra Başkan Çerçioğlu"nun talimatı gereği Söke"deki yangın söndürme ve önleme görevini de sürdürecek.
AKOM Şube Müdürlüğü makamını Sökeli olarak üstlenmesi Söke Belediyesi itfaiye ekibi ve sevenleri için büyük iftihar kaynağı olan Salman, ayrıca birim içinde mevzuat gereği görevde yükselme eğitimlerini de koordine edecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.