Söke Postanesi ne iş yapar?

Söke Postanesi ne iş yapar?

Söke Postanesi ne iş yapar?


Gerçek Gazetesi / Murat TAN
Söke"de posta dağıtım konusunda Söke Postane İşletmesi"nin vurduymazlığı adeta kurum içerisindeki dağıtım personellerinin gizli bir iş yavaşlatma eyleminde olup olmadığı sorusunu gündeme getirdi.
Söke'de yaşayan vatandaşlar, posta hizmetinin zamanında gerçekleşmediğini ve zamanında ulaşmayan postalar nedeniyle mağdur olduklarını belirterek Söke Postane İşletmesi"ne ateş püskürdüler. Aylardır posta dağıtımının zamanında yapılmadığını belirten ve işletmedeki görevli personelin iş yavaşlatma eyleminde olabileceğini ileri süren vatandaşlar, faturalarının ve önemli belgelerinin gecikmeli olarak adreslerine ulaştığının altını çizerek kurum yetkililerini göreve ve duyarlı olmaya davet ettiler.
“PARAMIZLA REZİL OLUYORUZ!”
Faturalarını gecikmeli olarak ödemek zorunda kalan vatandaşlar, Söke Posta İşletmesinde seslerini duyuracak bir yetkili bulamadıklarının da altını çizerek, “Postalarımız geç gelecekse Söke Postanesi ne işe yarar. Biz bu hizmet için para veriyoruz. Hiç kimsenin bizi paramızla rezil etmeye hakkı yok. Parasını peşin verdiğimiz bu hizmet kasten mi aksatılıyor.
Parası peşin alındığı halde geciken bu hizmet için mağduriyetimizi kim karşılayacak” dediler.
“AYDIN POSTA MÜDÜRLÜĞÜ KONUYA
LAKAYT KALIYOR”
Posta dağıtım hizmetinin vasatlığıyla ilgili sayısız örnek olduğunu belirten vatandaşlar, en basidinden bayram tebrik kartlarının, abone oldukları gazetelerin bile günler sonrasında kendilerine ulaştıklarını belirttiler. En son Söke"deki gibi Didim"de de benzer sıkıntıların söz konusu olduğunu belirten vatandaşlar, Aydın Posta Müdürlüğünün konunun önemine lakayt kaldığına değinerek daha önce de basına yansıyan bazı haberlere rağmen sorunun çözülememesine adeta isyan ettiler.
“ADETA ENAYİ YERİNE KONULUYORUZ”
Parası peşin alındığı halde aksayan hizmetin hiçbir önemi olmadığını da dikkat çeken vatandaşlar, “Aksayan hizmet için ödenen peşin para ile adeta enayi yerine konuluyoruz. Eğer parası alınıyorsa bu hizmet aksatmadan ve bizleri mağdur etmeden yerine getirmelidir” dediler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.