Çevre yolu düzenleme çalışmaları başladı

Çevre yolu düzenleme çalışmaları başladı

Çevre yolu düzenleme çalışmaları başladı

Gerçek Gazetesi
Murat TAN
Söke Belediye Başkanı Süleyman Toyran, seçim vaatlerinde sıklıkla dile getirdiği çevre yolu düzenlemesi için düğmeye bastı.
Periyodik olarak Belediye ekipleri tarafından sürdürülen çalışmaları yerinde gözlemleyerek iş başındaki ekiplerden bilgi alan ve devam eden çalışmalara ilişkin talimatlar veren Başkan Toyran, son olarak Çevre Yolu Düzenlemesi çalışmalarına ilişkin incelemelerde bulundu.
“DÜZENLEME SONRASI
GÜZEL BİR YEŞİL
KUŞAK OLUŞACAK”
Devam eden Çevre Yolu Düzenlemesi"ne ilişkin açıklamada bulunan Söke Belediye Başkanı Süleyman Toyran, “Öncelikli projelerimizden biri Çevre Yolu Düzenlemesi ve Söke"nin Girişi ile ilgili düzenleme yapmaktı. Şu anda Didim-Bodrum karayolu üzerinde güzergah olarak Didim"e giderken sağ kısım çalışmalarını başlatmış bulunmaktayız. Burada güzel bir yeşil kuşak yaratacağız. Karayolu ile koordineli sürdüğümüz bu çalışma kapsamında ilk etap çalışmalarımız, Ali Rıza Efendi Ortaokulu"nun bulunduğu mevkiye kadar sürecek. Daha sonra İlçe Jandarma Karakolu"nda Yenikent"e kadar olan çalışmaları daha başlatacağız. Vatandaşlarımızın Çevre Yolu düzenlemesi için çalışmaya başlar başlamaz duyduğu memnuniyet ve samimi teşekkürler elbette bizleri daha güzel işler yapmaya teşvik ediyor. Kısa zamanda Söke"ye yakışan bir çevre yolu görünümüne kavuşacağız. 1 ay süren çalışmalardan sonra çevre yolu düzenlemesi çalışmalarımız Yenidoğan"a kadar devam edecek” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.