Sökespor’un geleceği masaya yatırıldı

Sökespor’un geleceği masaya yatırıldı

Sökespor’un geleceği masaya yatırıldı

Gerçek Gazetesi / Murat TAN
Söke Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Karakaş ve Sökespor Kulübü Başkanı Kemal Sayın ile Kulüb yöneticileri Sökespor"un geleceğine ilişkin istişare toplantısı yaptılar.
Söke Belediye Başkan Yardımcı Ahmet Karakaş"ın makamında gerçekleşen toplantıda Sökespor Kulübü Başkanı Kemal Sayın, Söke Belediye Meclis Üyesi ve Sökespor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi İbrahim Muslu, Sökespor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Yalçın İkizek ile Sökespor Genel Kaptanı Coşkun İltüzer de hazır bulundu.
“SÖKESPOR"A HEP BİRLİKTE SAHİP ÇIKMALIYIZ”
Toplantıda konuşan Söke Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Karakaş, “Sökespor Söke için cidden çok önemlidir. Sökespor, Söke"nin tanıtımını en iyi şekilde yapabilecek olan ve özbeöz Söke"ye ait olan gözbebeği bir kuruluşumuzdur. Sökespor"a hep birlikte sahip çıkmamız lazım. Ekonomik, kültürel yönden Sökelilerin Sökespor"a ihtiyacı var. Bu anlamda gerek esnafımız, gerek Sivil Toplum Kuruluşları, gerek işadamları ve devlet kurumlarımız el birliği ile Sökespor"a sahip çıkmak zorundadır. Sökespor için Söke Belediyesi olarak Belediye Başkanımız Süleyman Toyran ve bizler üzerimize düşen ne varsa yerine getireceğiz. Bu aynı zaman bizim üzerimize aldığımız önemli bir vazifedir. Belediye olarak tesislerin bakım, onarım ve tadilatında gerekli desteği sağlıyoruz. Yine otoparkta bankomat sisteme geçilmesi için gereken girişimleri başlatarak kaçak girişe son verdik” diye konuştu.
“EFSANE"NİN GERİ DÖNÜŞÜ EL BİRLİĞİ İLE OLACAK”
1984-1992 yıllarında Söke"nin Profesyonel Lig"de olmasını halen özlem yadettiklerini belirten Karakaş, “Belediye Başkanımız Süleyman Toyran ve göreve yeni seçilen Sökespor Kulübü Başkanı Kemal Sayın"ın girişimleri ile kulübümüz yeni bir rüzgar yakalamış durumda. Sökespor"a gönül vererek tüm sorunları sahiplenen ve çözüm için elini taşın altına koyan Sökespor"un yeni yönetimi ile birlikte Sökespor"un yeniden doğuşunu bir an önce gerçekleştirmeliyiz. Genel Kurul"dan sonra yapılan transferler yeni sezona dopdolu bir kadro ile çıkılarak Sökespor"un profesyonel lig hedefindeki samimiyeti ve inancı gözler önüne seriyor. Efsane"nin geri dönüşü el birliği ile olacak. Eski heyecanı tüm Sökeliler ile birlikte yeniden yaşamak istiyoruz. Sökespor için elimizden geleni yapacağız” dedi.
“CAN-I GÖNÜLDEN DESTEK İSTİYORUZ”
Öte yandan Söke Belediyesi"nin katkıları ile süren tesis bakım çalışmaları, lojman ve mutfak kısmının yeniden dizayn edilerek kaloriferli ısıtma sistemine geçilmesi, otoparklarda bankomat sisteminin sağlanması, Yağcılar Pasajı"nda idari binanın açılması için sağlanan desteklerden ötürü teşekkür eden Sökespor Kulübü Başkanı Kemal Sayın, “14. Transferimizi geçtiğimiz gün gerçekleştirdik. Transfere ağırlık vermemizin yanısıra tesis bakım çalışmalarımız da Belediyemizin destekleri ile tüm hızıyla sürüyor. En kısa zamanda tesislerimiz daha kullanışlı hale gelecek. Şehir Stadı"nda çimlendirme yapılması, yeni tribün koltuklarının konulması, soyunma odalarının yenilenmesi için gerekli çalışmalar şu an için yapılıyor. Yeni sezona fırtına gibi başlayacak olan Sökespor"a Sökelilerin destek vermesini can-ı gönülden istiyoruz” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.