Söke İlçe Jandarma Komutanlığı’nda deprem!..

Söke İlçe Jandarma Komutanlığı’nda deprem!..

Söke İlçe Jandarma Komutanlığı’nda deprem!..


Gerçek Gazetesi
Murat TAN
Söke Merkez Jandarma Karakol Komutanı T.Ş. tutuklandı.
Söke İlçe Jandarma Komutanlığı"nda 2012"den bu yana Merkez İlçe Jandarma Karakol Komutanı olarak görevini sürdüren Jandarma Üsteğmen T.Ş., tutuklanarak İzmir Şirinyer Askeri Cezaevi"ne gönderildi.
Mayıs Ayı"nda gelen ihbarda göçmen kaçakçılığına yardım ettiği ve rüşvet pazarlığı suçuna karıştığı iddialarına ilişkin Söke Cumhuriyet Savcılığının sürdürdüğü soruşturma kapsamında Söke 1. Sulh Ceza Mahkemesi"nde 17 Temmuz günü gerçekleşen duruşmada; "CMK 100 -108" maddelerine istinaden "Şüpheli veya sanığın davranışlarının; delilleri yok etme, gizleme, değiştirme; tanık, mağdur veya başkaları üzerinde baskı girişiminde bulunacağı hususlarında kuvvetli şüphe bulunması" gerekçesiyle tedbiren tutuklanan Jandarma Üsteğmen T.Ş., İzmir Şirinyer Askeri Cezaevi"ne konuldu.
Yine Cumhuriyet Savcılığı tarafından yürütülen bir diğer soruşturma kapsamında Söke İlçe Jandarma Komutanlığı"nda görevli Jandarma Başçavuş S.E."nin de bir süre önce denetimli serbestliğe tabi tutulduğu da edinilen bilgiler arasında. Soruşturmanın derinlemesine sürdürüldüğü öğrenilirken yaşanan olay üzerine Aydın Jandarma Bölge Komutanlığı idari tahkikata başladı.
“GEÇTİĞİMİZ YIL
BAŞARI BELGESİ ALMIŞTI”
Öte yandan Merkez Jandarma Karakol Komutanı T.Ş., geçtiğimiz yıl 27 Ocak"ta eski Didim-Söke karayolunun Söke sınırları içerisindeki Çatalarmut mevkiinde bulunan Menderes nehri tahliye köprüsünden nehire düşen, içerisinde aynı aileden 4 kişinin olduğu otomobilin bulunması için yapılan ve 6 gün süre ile devam eden çalışmalar esnasında, gerek olay mahallinde alınan güvenlik tedbirleri ile arama-kurtarma çalışmalarının sağlıklı bir şekilde yürütülmesinde, gerekse çalışmaların yürütüldüğü 6 gün boyunca arama-kurtarma hizmetlerine bizzat katılarak, devletin güvenlik birimleri ile vatandaşlar arasında kurulan sıcak işbirliğinin en güzel örneğini sergilemesinden dolayı Söke İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Binbaşı Tolga Baş ile birlikte Söke İlçe Kaymakamı Mehmet Demirezer tarafından başarı belgesi ile ödüllendirilmişti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.