Söke Amerikan Kültür Koleji

Söke Amerikan Kültür Koleji

Söke Amerikan Kültür Koleji iftar yemeği düzenledi


Gerçek Gazetesi
Murat TAN
Söke"nin eğitim-öğretim camiası, Söke Amerikan Kültür Koleji"nin düzenlediği iftar yemeğinde bir araya geldi.
Okul binasında düzenlenen iftar yemeğine Söke Belediye Başkanı Süleyman Toyran, Söke Belediye Başkan Yardımcısı Fahri Sivrioğlu, Söke İlçe Milli Eğitim Müdürü Ünat Aydın, Söke Halk Eğitim Merkezi Müdürü Saim Korkut, Söke Ticaret Odası Başkanı Reşat Anya ve Söke Ticaret Odası Meclis Başkanı Behlül Er ile Söke"de görev yapan bazı okul müdürleri ile davetli öğretmenler katıldı.
İftar yemeğinden sonra konuşan Okul Kurucu Temsilcisi Ömer Yaraş, 2005 yılından beri özel bir okulun hayalini kurduklarının altını çizerek, “Sonra yıllar geçtikçe somut adımlarla bu hayalimizi gerçekleştirdik. Gördüğünüz gibi bu küçük sayılabilecek binalarda eğitim-öğretime başladık” dedi.
“SÖKE"Yİ AYDIN"IN EĞİTİM
MERKEZİ HALİNE GETİRECEĞİZ”
Tam donanımlı olimpik yüzme havuzu ve buz pisti, halısaha, tenis kortu, sukuaş salonu ve hatta saunası olan tam donanımlı olarak inşa edilecek olan kampüs hayallerinin de 15 Ekim"de gerçekleşeceğini belirten Yaraş, “Gerçekleştirmek istediğimiz bir hayalimiz daha var. Sökemizi Aydın"ın bir eğitim merkezi haline getirmeyi hayal ediyoruz. Tabi ki bu hayalimizi gerçekleştirmek tüm okullarımızla omuz omuza mücadele ederek mümkün olacaktır. Bu uğurda bizi yalnız bırakmayacak olan başta Kaymakamımıza tüm okullarımız adına teşekkür ederim” sözleriyle açıklamasını noktaladı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.