Cep telefonu dolandırıcılığına dikkat!..

Cep telefonu dolandırıcılığına dikkat!..

Cep telefonu dolandırıcılığına dikkat!..


Gerçek Gazetesi
Murat TAN
Vatandaşların cep telefonlarını arayıp türlü bahanelerle kandırarak banka şifrelerini ele geçirerek dolandıran sahtekarlar, Sökeli vatandaşları rahat bırakmıyor.
En son geçtiğimiz günlerde Emniyet Müdürlüğü"ne intikal eden olayda Sökeli bir vatandaş tamı tamamına 7 bin 205 TL dolandırıldığını beyan ederek şikayetçi oldu.
En son Sökeli bir vatandaşın telefonunu kredi kartı aidatlarını ödeme bahanesi ile özel bir bankadan aradığını söyleyerek kandıran dolandırıcılar, vatandaşın telefonuna gelen mesajda bulunan şifreyi kendilerine bildirilmesini istediler. Telefonuna gelen mesajlarda 7.205 TL tutarında işlem yapıldığını görerek dolandırıldığını anlayan vatandaş, Söke İlçe Emniyet Müdürlüğü"ne dolandırıldığını beyanla şikayetçi oldu.
Olayla ilgili tahkikata başlanırken, vatandaşların cep telefonu dolandırıcılığı konusunda dolandırıcıların yeni geliştirdiği birbirinden farklı metotlara karşı uyanık olması ve hiçbir şekilde bu tür telefonlara itibar etmemeleri Emniyet Yetkililerince önemle belirtiliyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.