Son 1 Haftada Söke’de 2 hırsızlık olayı yaşandı

Son 1 Haftada Söke’de 2 hırsızlık olayı yaşandı

Son 1 Haftada Söke’de 2 hırsızlık olayı yaşandı

Gerçek Gazetesi
Murat TAN
Hırsızlar son bir haftada Söke"deki 2 evde hırsızlık yaptılar.
En son geçtiğimiz gün yaşanan hırsızlık olayında Sökeli bir vatandaşın evinde uyuduğu esnada yatak odası penceresinden içeriye giren 18-20 yaşlarındaki hırsız, 1 adet beyaz altın alyans yüzük, 1 adet Htc-One marka cep telefonu, 1 adet Htc-One X marka cep telefonu ve 1 adet Fosil marka erkek kol saatinin çalarak kayıplara karıştı.
Yine bu hafta içerisinde gerçekleşen bir başka hırsızlık olayında ise yazlığına giden Sökeli vatandaş, gece komşularının haber vermesiyle ikametinde hırsızlık olduğunu öğrenerek Söke"ye döndü. Vatandaşın ikametini kontrol ettiğinde, 1.katın çelik kapısı ile 2 katın ahşap kapısının kırılarak her iki ikametine girildiği, tüm odalarının karıştırılarak eşyalarının dağıtıldığını, 2. katın salonunda bulunan Casper marka, siyah renkli diz üstü bilgisayarının çalındığını beyanla davacı ve şikayetçi olduğu alınan bilgiler arasında.
Her iki olayla da failler yakalanamazken, tahkikatlar devam ediyor. Söke İlçe Emniyet yetkilileri vatandaşları hırsızlık olayına karşı yaklaşan Ramazan Bayramı nedeniyle şehir dışına çıkacakları için evlerindeki güvenlik tedbirlerini arttırma ve dikkatli olma konusunda uyardılar.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.