Bayrakları yarıya çekmeyi unuttular

Bayrakları yarıya çekmeyi unuttular

Bayrakları yarıya çekmeyi unuttular


Gerçek Gazetesi
Murat TAN
Söke"de bazı kurum önlerinde bulunan gönderdeki bayraklar, 3 günlük Milli Yas ilan edilmesine karşın yarıya çekilmedi.
İsrail"in Gazze"ye yönelik sürdürdüğü katliamlar dolayısıyla 21. Bakanlar Kurulu Toplantısı"nda alınan karar gereği ilan edilen Milli Yas"ı Söke"deki bazı kurumlar ciddiye almıyor.
Söke Belediyesi Şehirlerarası Otobüs ve Minibüs Terminali ile Söke ilçe merkezindeki bazı muhtarlık binalarında bayraklar, Filistin"de yaşanan olaylar nedeniyle 3 günlük Milli Yas edilmesine karşın yarıya çekilmedi.
“MANTIKLI BİR
AÇIKLAMASI OLDUĞUNU
DÜŞÜNMÜYORUZ”
Kimi vatandaşlar yaşanan duyarsızlığı eleştirerek, “Bombardıman altındaki Filistin Halkı"nın acısını tüm yüreğimizle hissettiğimiz şu sancılı günlerde, Milli Yas"a uyulmayarak gönderdeki bayrakların yarıya çekilmemesi anlaşılır gibi değil. Netice olarak tüm ülke olarak Milli Yas"ta olmamızın en büyük alameti gönderdeki bayrakların yarıya çekilmesidir. Özellikle Söke Otogarı yerli ve yabancı birçok turistin güzergahı dahilinde bir nokta. Dosta düşmana karşı Filistin"in yanında bulunduğumuzu ve acısını tüm yüreğimizle paylaşarak yas halinde olduğumuzu sembolize eden bayrakların çekilmesini es geçmenin mantıklı bir açıklaması olduğunu düşünmüyoruz”dediler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.