İlçe Protokolü Basın Bayramı’nı kutladı

İlçe Protokolü Basın Bayramı’nı kutladı

İlçe Protokolü Basın Bayramı’nı kutladı

Gerçek Gazetesi
Murat TAN
İlçe Protokolü Basın Bayramı"nı kutladı
Söke İlçe Protokolü"nün bazı üyeleri 24 Temmuz Basın Bayramı nedeniyle Gazetemizi ziyaret ettiler.
İlk ziyaret, Söke Belediye Başkanı Süleyman Toyran"ın çiçek ve hediye takdimiyle gerçekleşti. Ziyarette Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Durmuş Tuna ile basından sansürün kaldırışının yıldönümüne ilişkin mini bir sohbette bulunan Başkan Toyran, yerel basının ilçedeki belli başlı sorunların tespitinde ve çözümünde çok önemli bir konumda olduğunun altını çizdi.
Başkan Toyran"ın ziyaretinde sonra ise Söke İlçe Kaymakamı Mehmet Demirezer, Gazetemizi ziyaret ederek Basın Bayramı"nı kutladı ve 2. Fakülte inşaatına ilişkin bazı değerlendirmelerde bulundu.
Sökelilerin fakülte yapımı konusunda çok duyarlı olduklarının altını çizen Kaymakam Demirezer, bu noktada basına da büyük iş düştüğünü kaydederek kamuoyunun ilçe menfaatine yönelik konulara ilişkin yönlendirilmesinde gösterilen gayretten ötürü teşekkürlerini iletti. Basın Bayramı nedeniyle Söke Bakkallar Odası Başkanı İbrahim Çallıoğlu da Gazetemizi ziyaret ederek bu anlamlı günde destek ve birlik mesajları vererek, yerel basının yönetilenin sesi yönetilenin sağduyusu olarak çok önemli bir vazifeyi yerine getirdiğine işaret etti.
Daha sonrasında ise AK Parti İlçe Başkanı Abdullah Yeniusta ve Yönetim Kurulu üyeleri Gazetemizi ziyaret ettiler. Ziyarette Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Durmuş Tuna ile Söke"deki bazı devlet yatırımlarına ilişkin bilgilendirmede bulunan Başkan Yeniusta, yerel basının halkın bilinçlendirilmesinde çok önemli bir görevi yerine getirdiğini belirtti.
Öte yandan gün içinde Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, CHP Söke İlçe Teşkilatı Başkanlığı, AYBA Batı Bölgesi Koordinatörü Fatih Akkentli, AK Parti Söke Belediye Meclis Üyesi Mehmet Yörük ve İş Adamı Metin Yavuz da Gazetemize gönderdikleri çiçeklerle Basın Bayramı"nı kutladılar.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.