Başkan Toyran’dan çözüm istedi

Başkan Toyran’dan çözüm istedi

Başkan Toyran’dan çözüm istedi


Gerçek Gazetesi
Murat TAN
Güllübahçe Gürsu mevkisinde yaşayan vatandaşlar, taşıma kooperatifi minibüslerinden şikayetçi.
Güllübahçe"deki eski adıyla Gürsu Mahallesi"nde yaşayan Ali Rıza Uzun(78), mahalle sakinleri olarak birlik minibüsü şoförlerine Söke Merkez"den Güllübahçe"ye kadar olan 10 km"lik mesafe için 4 TL olan fiyat ücretine ek para teklif etmelerine rağmen yolun kenarında indirildiklerini ve Gürsu güzergahına doğru olan 500 metrelik yokuştan yukarı çıkarılmadıklarını belirterek çözüm istedi.
Yaklaşık 100"ün üzerinde vatandaşın yaşadığı Gürsu Mevkii"ne birlik minibüslerini bir türlü çıkaramadıklarını ve pazar masraflarını evlerine taşımada büyük zorluk çektiklerini belirten Uzun, “Benim yüzde 92 özrüm var. Normal bir insan için bile bu yolu çıkarken kan ter içinde kalır. 400-500 metrelik yolu şoförlere ne dediysek çıkaramıyoruz. Kimisi ağız burun kıvırıyor veya fahiş fiyat istiyor” dedi.
Söke Belediye Başkanı Süleyman Toyran"ın konuyla ilgilenmesini ve çözüm için yardımcı olmasını talep eden Uzun, “Belediye Başkanımızın kendisine iletilen her sıkıntının çözülmesi için elinde gelen gayreti gösterdiğini duydum. Umarım bizim bu sorunumuza da yardımcı olur” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.