“Muabbete Bak” isimli sinema filmi yakında motor diyor

“Muabbete Bak” isimli sinema filmi yakında motor diyor

“Muabbete Bak” isimli sinema filmi yakında motor diyor


Gerçek Gazetesi
Güven Ölmez
Proje Sorumluluğunu Meandros Casting Director Selami Taner"in üstlendigi Söke Doğanbey Film Platosu tanıtımı kapsamında Söke, Doğanbey ve Kuşadasında çekilecek romantik komedi türündeki uzun metrajlı sinema filmi “Muabbete Bak” prodüksiyon ve cast çalışmaları sonrasında kayda girecek.
Selami Taner"in Sökebölgesinin kültür, turizm, sanat odağı merkezi haline gelmesi hedefiyle başlattığı projeye Sökeliler"in desteği büyüyerek devam ediyor.
Taner"in Söke ve çevresinde yeni oyuncular ve yönetmenler çıkartmak, yetiştirmek için gerçekleştireceği projenin senaryo yazım aşaması tamamlandı
SÖKE DOĞANBEY FİLM PLATOSU KAZANDIRACAK
“Proje kapsamında çekilecek uzun metraj sinema filmi "Muabbete Bak" şehrimizi cazibe merkezi yapacak ve canlılık getirecektir” diyen Taner, şöyle devam etti, “ Bölgeye dizi film çekimlerini izlemek için kültür turları düzenlenecek, şehrimize ziyaretçiler gelecek, böylelikle esnaflar ticari anlamada canlılık yaşayacaktır”
Film hakkında da bilgiler veren Taner, “Muabbete Bak filminin konusunda Rum-Türk aşk hikayesi ve komedi olmasından dolayı izleyiciye romantik dakikalar yaşatıp, komedi ile neşelendirecek olmasından dolayı izleyici ekranları başında sinemada sıkılmadan Söke, Doğanbey, Kuşadası ve Selçuk"u tanıma fırsatı bulacaktır” dedi.
Sökeli Yönetmen Barış Demirkaya"nın yazdığı ve yöneteceği, “MUABBETE BAK"" adlı sinema filminde, baş rolleri Selami Taner ve Sevil Uyar Paylaşacak.
Filmin oyuncu kadrosunda sinema televizyon dizi dünyasından tanıdığımız birbirinden ünlü oyuncular; Gülnihal Demir, Yigit Dören ve Nihat Kapız, konuk oyuncu Volkan Baş yer alıyor.
Selami Taner projesine birbirinden değerli oyuncu, dost ve arkadaşlarının verdiği destek için sonsuz teşekkür ettiğini ve çekimlere ünlü oyuncu ve mankenlerin de konuk oyuncu olarak katılarak sürpriz yapacaklarını belirtti.
Filmin yardımcı oyuncu castını, Meandros Casting oyuncuları oluşturacak

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.