Söke Din Görevlileri’nden

Söke Din Görevlileri’nden

Söke Din Görevlileri’nden İsrail’e lanet mitingi


Gerçek Gazetesi
Murat TAN
Söke Din Görevlileri Derneği Başkanlığı, Söke Hükümet Meydanı"nda İsrail"e Lanet mitingi düzenledi.
Yaklaşık yarım saat süren mitingte din görevlileri ile bazı vatandaşlarca "Kahrolsun İsrail" sloganları atılarak, Terör Devleti İsrail"in Ramazan Ayı süresince Gazze"deki mazlum Filistin halkına yönelik sürdürdüğü katliam lanetlendi.
Söke Koca Camii Müezzini ve Söke Din Görevlileri Derneği Başkan Yardımcı Keramettin Temiz"in İsrail"in Filistin"e yönelik adeta soykırıma varan katliamlarını lanetleyerek sunumunu yaptığı mitingte bazı vatandaşlar duygulandı. Sonrasında ise Taha Yasin Aygün adlı bir öğrencinin okuduğu Filistin adlı şiir ise kimi vatandaşlar tarafından gözyaşı ile karşılık buldu.
Söke Din Görevlileri Derneği Başkanı Mehmet Nezir Aygün tarafından okunan basın açıklamasında, İsrail"in masum ve mazlum Filistin halkına karşı başlattığı vahşet kınanarak önemli hususlara değinildi.
“ALLAH"IN BAŞKA
BİR HESABI VAR”
Aygün okuduğu basın açıklamasında, “Biz mazlum yanında zalimin karşısındayız. Unutmayalım ki Filistin halkı yalnız değildir. Filistin halkının yanında olanların kazanacağı çok şey var, kaybedeceği hiçbir şey yoktur. Şunu unutmayalım ki herkesin bir hesabı var. Terör Devleti İsrail"in bir hesabı var ama Allah"ın başka bir hesabı var” sözlerine yer verildi.
“KİMSENİN KILI
KIPIRDAMAMAKTADIR”
BM, AB ve ABD"nin katliamlara sessiz kaldığı için kınandığı açıklamada, “Oysa tırnakları kanasa dünyayı ayağa kaldıran batılı devletler siyonist, katil ve terörist İsrail Devleti"nin müslümanların mallarını, namuslarını, canlarını ayaklar altına alırken kimsenin kılı kıpırdamamaktadır. Özellikle 12 yıllık Arap Baharı adı altında İslam Coğrafyası"nı kana bulamışlardır. Emperyalizmin projeleri doğrultusunda hareket eden katil ve terörist İsrail Devleti batılı devletlerin şamar oğlanı olma durumundadır” denildi.
Zaman zaman vatandaşların ve din görevlilerinin "Katil İsrail Filistin"den defol" ve "Filistin"e selam, direnişe devam" sloganlarının atıldığı miting, Dernek Başkanı Aygün"ün Kuran-ı Kerim"den okuduğu şu ayetle son buldu;
“(Resulüm!) Sakın, Allah"ı zalimlerin yaptıklarından habersiz sanma! Ancak, Allah onları (cezalandırmayı), korkudan gözlerin dışarı fırlayacağı bir güne erteliyor”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.