Kaymakam Demirezer, Sökeli vatandaşların bayramını kutladı

Kaymakam Demirezer, Sökeli vatandaşların bayramını kutladı

Kaymakam Demirezer, Sökeli vatandaşların bayramını kutladı

Gerçek Gazetesi
Murat TAN
Söke İlçe Kaymakamı Mehmet Demirezer, Ramazan Bayramı nedeniyle kutlama mesajı yayınladı.
Ramazan Bayramı"nı hep birlikte karşılamanın mutluluğu içerisinde olduğumuzun altını çizen Kaymakam Demirezer, mesajında şu ifadelere yer verdi;
“Dostluk ve kardeşlik duygularının yoğunlaştığı, sevgi ve hoşgörü ortamının genişlediği, toplumsal birlikteliğimizi sağlayan değerlerimizin yoğun olarak yaşandığı Ramazan Bayramı"nı hep birlikte karşılamanın mutluluğu içerisindeyiz.
Bayramlar; Milletimizin kaynaştığı, sosyal dayanışmanın, karşılıklı sevgi ve saygı duygularının doruğa ulaştığı kutsal günlerdir. Bu coşkulu günün ilçemizde de bütün halkımızla el ele vereceğimiz, mili birlik, beraberliğimizi her yönüyle yaşayacağımız ve birbirimize daha çok bağlanacağımız gün olarak geçirilmesini temenni ediyorum.
Bu duygu ve düşüncelerle; Ramazan Bayramının milletimize, ülkemize huzur, sağlık, mutluluk ve hayırlar getirmesini diler, sevgili Sökeli vatandaşlarımızın, her derecedeki kamu görevlisi arkadaşlarımın, askerlerimizin, sivil toplum kuruluşlarımızın ve değerli basın mensuplarımızın bayramını en içten duygularımla kutlar, sevgi ve saygılarımı sunarım”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.