Sökespor Kulübü Yönetimi’nden Ali Güzelyağdöken’e ziyaret

Sökespor Kulübü Yönetimi’nden Ali Güzelyağdöken’e ziyaret

Sökespor Kulübü Yönetimi’nden Ali Güzelyağdöken’e ziyaret


Gerçek Gazetesi
Murat TAN
Sökespor Başkanı Kemal Sayın ve Yönetim Kurulu üyeleri, AK Parti İl Yöneticisi ve Sökespor eski yöneticilerinden Aliyül Murtaza Güzelyağdöken"e nezaket ziyaretinde bulundular.
Sökespor"un şanlı mazisinden nostaljik anıların konuşulduğu ziyarette Güzelyağdöken"e hedeflerinden bahseden Sökespor Kulübü Başkanı Kemal Sayın, “Profesyonel Lig"e çıkıp Sökespor"u hakettiği konuma getirmek için elbirliği ve gönül birliği içinde tüm Sökelilerin ve sizlerin desteklerini yanımızda hissetmek bizi daha büyük işler yapmak için teşvik edecektir” dedi.
Şu ana kadar 14 transfer gerçekleştirdiklerini ve yeni sezona dopdolu bir kadro hazırladıklarını da ifade eden Başkan Sayın, “Sökespor için hep birlikte elimizi taşın altına koymamız gerekmektedir” ifadelerini kullandı.
Kendisine işyerinde gerçekleştirilen ziyaretten ötürü duyduğu memnuniyeti kulüp yöneticileri ile paylaşarak hayırlı olsun temennisinde bulunan Güzelyağdöken ise, “Sökeli ve Sökesporlu olarak hepinize görevinizde başarılar diliyorum. Söke"nin futbol tarihine bakıldığında Söke"nin mazisi başarılarla doludur. Bu maziye bakıldığında bu başarılara imza atan arkadaşlarımızın da şu anda kulüp yönetiminde olmaları bizim iftihar vesilemizdir” diye konuştu.
“SÖKESPOR"UN
MAZİSİ İFTİHAR
ÖRNEKLERİYLE
DOLUDUR”
Sökespor"un geçmişte çok önemli başarılara imza attığını belirten Güzelyağdöken, “Bu kulüpte görev yapan tüm arkadaşlarımıza teşekkürü bir borç bilmemizin yanısıra özellikle Mustafa Ulusoy"a Allah"tan rahmet diliyorum. Biz O"nun Başkanlığı döneminde 1984 yılında 3. Lige adım attık. Bunları Sökelilerin de bilmesi gerekiyor. Söke"nin önde gelen isimleri, Hilmi Kayhan, İsmail Çakırgöz ve Eyüp Özbaş"ı, Ünal Özçakır"ı, Erdoğan Erdiliballı"yı minnetle zikretmemiz lazım. Bu isimlerin Sökespor futbol tarihine çok büyük emekleri geçmiş insanlardır. Sökeli gençlerimizin ve insanlarımızın bu isimleri bilmesi gerekiyor. Özellikle Haluk Ulusoy. Söke"nin futbol tarihi incelendiğinde Sökespor"da yer alan birçok ismin çok önemli yerlere geldiğini görüyoruz. Bu Sökeli ve Sökesporlu olmanın en güzel bir örneği ve göstergesidir. Geçmişte Sökespor Delegesi Haluk Ulusoy, Federasyon Başkanlığına kadar yükselmiştir. Bu da bizim iftihar vesilelerimizdendir” dedi.
“YENİ YÖNETİMİN
YANINDAYIZ”
Sökespor"u geçmişteki şanlı başarılarına imza atmaya hazır hissetiğini de sözlerine ekleyen Güzelyağdöken, “Arkadaşlarımı çok istekli ve heyecanlı gördüm. İnşallah bu heyecan dalga dalga yayılarak Söke halkına da yansır. Küllenmiş gibi görünen o heyecan tekrardan alevlenerek Söke"yi sarar. Yeni yönetimin Söke"ye hayırlı olmasını diliyorum. Ancak herkes üzerine düşen görevi yapmalıdır. Bizler gönüldaş, taraftar olarak, kulüp yönetimi ise yöneticiler olarak elini taşın altına gücünün yettiği kadar koymak mecburiyetindedir. Çünkü bu sevgi işidir ve her fedakarlığın da bir karşılığı vardır. Biz yeni yönetimin yanındayız” sözleriyle açıklamasını noktaladı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.