Kuşadası’nda kayıp çocuk paniği

Kuşadası’nda kayıp çocuk paniği

Kuşadası’nda kayıp çocuk paniği


Gerçek Gazetesi
Murat TAN
Kuşadası"nda Ramazan Bayramı"ndan 1 hafta önce evinin önünde oyun oynarken kayıplara karışan zihinsel özürlü Süleyman Özçelik"e polis ve jandarma ekiplerinin yoğun arama çalışmalarına rağmen halen ulaşılamadı.
24 Temmuz Perşembe günü sabah saatlerinde ablasının nezaretinde Tepe Mahallesi Bayraktar Marketin üzerindeki sokakta otururken bir anda koşar adımlarla yokuş aşağı inerek gözden kaybolan zihinsel engelli Süleyman Özçelik"in başına herhangi bir şey gelmiş olabileceğinden korkuluyor.
15-16 yaşlarında olduğu sanılan ve kaybolduğu anda üzerinde mavi renkli, kollarının üzeri ve kol altından eteğe kadar iki birbirine paralel beyaz çizgiden oluşan v yaka Adidas markalı kısa kollu bir tşört ile koyu lacivert yada siyah yine yanları beyaz çizgili eşoftman altı ile ayağında terlik bulunmakta olan Özçelik, polis ve jandarma ekiplerinin Kuşadası ve civarında sürdüğü kapsamlı arama çalışmalarına rağmen henüz bulunamadı.
Boyu yetişkin insan boylarında ve bir elinin parmağı sürekli üst damağında, salyaları akar nitelikte olan Özçelik, bir ayağı ameliyatlı olduğundan aksak yürüyüşlü ancak yürürken seksek yapıyor ve ellerini birbirine çarparak hızlı adımlarla yürüyor.
Öte yandan çocuklarının kayıp olması ile perişan olan aile tarafından, gören veya kendisine ilişkin bilgisi olanların 0538 718 76 65 no"lu telefonu araması önemle rica edilmekte.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.