Ramazan Ayı’nın son iftarını Metin Yavuz verdi

Ramazan Ayı’nın son iftarını Metin Yavuz verdi

Ramazan Ayı’nın son iftarını Metin Yavuz verdi


Gerçek Gazetesi
Murat TAN
30 Mart Yerel Seçimleri"nde AK Parti Söke Belediye Başkan Adayı olarak yarışan İş Adamı Metin Yavuz, AK Parti İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Taner Makaraç ile AK Parti Söke Belediye Meclis üyeleri, Söke Kapalı Pazaryeri"nde 1.500 kişilik iftar yemeği verdi.
İş ve siyaset dünyasından bir çok ismin katılımda bulunduğu iftar yemeğine; Söke İlçe Kaymakamı Mehmet Demirezer, Diyanet İşleri eski Başkanı ve eski Devlet Bakanı Mustafa Sait Yazıcıoğlu ile AK Parti Genel Merkezi Disiplin Kurulu Başkanı İsmail Alptekin, AK Parti İl Başkanı Sadık Atay ve yönetim kurulu üyeleri, AK Parti İlçe Başkanı Abdullah Yeniusta ve yönetim kurulu üyeleri, Söke Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Karakaş, AK Parti Söke Belediye Meclis üyeleri, STK temsilcileri, daire amirleri, Sökespor Kulübü yöneticileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.
İftar yemeğinde yaptığı konuşmada davetlilere katılımda bulunmalarından ötürü teşekkür eden Yavuz, “Protokolümüze ve değerli halkımıza tertip ettiğimiz iftar yemeği davetimize icabet etmelerinden ötürü çok teşekkür ediyorum. Başı rahmet, ortası mağrifet, sonu da cehennem azabında kurtuluş olan Ramazan"ın tekrarını Allah bize sağlık içinde yaşatmayı nasip etsin” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.