CHP’de bayramlaşma heyecanı yaşandı

CHP’de bayramlaşma heyecanı yaşandı

CHP’de bayramlaşma heyecanı yaşandı

Gerçek Gazetesi
Murat TAN
Ramazan Bayramı'nın ikinci günü CHP Söke İlçe Teşkilatı'nda CHP Aydın Milletvekillerinin katılımıyla bayramlaşma gerçekleştirildi.
Bayramlaşmadan sonra partilileriyle gündemdeki Cumhurbaşkanlığı seçimlerine ilişkin sohbet eden CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Aydın Milletvekili Bülent Tezcan, Ekmeleddin İhsanoğlu"nun yüzde 60 oy ile seçileceğini belirtti.
Bayramlaşmaya CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Aydın Milletvekili Bülent Tezcan, Osman Aydın ve Metin Lütfi Baydar, Söke Belediye Başkanı Süleyman Toyran ve Başkan Yardımcıları, CHP Söke İlçe Başkanı Hüseyin Karakaya ve parti yönetim kurulu üyeleri ile çok sayıda partili katıldı.
Bayramlaşmadan sonra partilileriyle sohbet eden ve Cumhurbaşkanlığı seçimlerine ilişkin önemli açıklamalarda bulunan Bülent Tezcan, diğer ilçelerde katıldığı bayramlaşma törenindeki sözlerini yineleyerek, “Seçimlerde 12. Cumhurbaşkanı adayımız Prof. Dr. Ekmeleddin İhsanoğlu yüzde 60 oyla seçilecek. Türkiye"nin 76 milyonu temsil eden kavgacı olmayan ve milletin duygularına cevap veren bir Cumhurbaşkanı'na ihtiyaç var. Recep Tayyip Erdoğan"ın Türkiye"nin her yerinde yaptığı çalışmaları görüyoruz Tayyip aynı Tayyip, tarzı aynı üslubu aynı kendisinin dışında herkesi hor gören hakaret eden kendinden olanların dışında olan hiç kimseye yaşam hakkı tanımayan başbakan var. Şimdi tüm bu kimlikleri ile bir Cumhurbaşkanı olma peşindedir. Bir taraftan da 76 milyonu temsil eden gelenekçi muhafazakâr çizgisini buluşturan üslubuyla da sakin, halkın arzu ettiğini taşıyan bir Cumhurbaşkanı adayı Ekmeleddin İhsanolğu var. Çıktığı günden bu yana hepimizin söylediği bir şey var; tek bir partinin adayı değil, bütün toplumu kucaklayan bir Cumhurbaşkanı adayımız var. Bu nedenle biz Ekmeleddin İhsanoğlu"nun 10 Ağustos"ta yüzde 60 oyla Cumhurbaşkanlığını kazanacağını arzu ediyoruz” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.