Söke Belediye Meclisi toplanıyor

Söke Belediye Meclisi toplanıyor

Söke Belediye Meclisi toplanıyor


Gerçek Gazetesi
Murat TAN
Söke Belediye Meclisi 1 aylık aradan sonra bugün saat 15"te toplanıyor. Bir hayli yoğun geçmesi beklenen toplantıda 17 gündem maddesi görüşülecek.
Bir önceki Meclis Karar Özeti"nin oylanması ile başlayacak olan Belediye Meclis Toplantısında; ilk olarak Söke Konak Mahallesi ve Doğanbey Mahallesi"ndeki muhtelif adreslerde bulunan işyerlerinin içkili yerler statüsüne dahil edilmesi ve krokiye işlenmesi talebinin görüşülerek karara bağlanması görüşülecek.
4. Gündem maddesi olarak ise Konya-Tuzlukçu Belediyesi"nin ilgili yazısı ile sosyal ve kültürel ilişkiler kurmak, sanat ve sportif faaliyetlerde bulunmak, turizm tanıtım alanlarında faaliyet ve projeleri geliştirmek, teknik ve idari konularda işbirliği sağlamak amacıyla kardeş (Belediye) şehir olma talebinin görüşülerek karara bağlanması ele alınacak.
6360 Sayılı Kanuna istinaden tüzel kişilikleri sona eren Savuca ve Yenidoğan Belediyesinin, 31 Mart 2014 ve 11 Haziran 2014 tarihleri arasında tahakkuk ettirilen 3 aylık güzergah ücreti tahakkuklarının hem Söke Belediyesi tarifesinin hem de tüzel kişiliği kapanan belde belediyesi tarifesinin uygulanmış olması vatandaş tarafından itiraza neden olduğundan, kapanan belediye tahakkuklarının iptal edilip edilmemesi hususunun da görüşülerek karara bağlanacağı toplantının diğer maddelerinde ise parsel plan tadilatı, katı ücretlerinin belirlenmesi, amatör spor kulüplerine ayni ve nakdi yardım ihtiyaçlarının karşılanması gibi konular görüşülecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.