Başkan Toyran; “O binayı yıkacağız!”

Başkan Toyran; “O binayı yıkacağız!”

Başkan Toyran; “O binayı yıkacağız!”

Gerçek Gazetesi
Murat TAN
Söke Hükümet Konağı"nın hemen yanında bulunan ve yaklaşık 3 yıldır atıl vaziyette yer alan meşhur bina sonunda yıkılacak.
Göreve gelir gelmez Çevre Yolu Düzenlemesi için düğmeye basan Söke Belediye Başkanı Süleyman Toyran, Söke Hükümet Meydanı"nda yaklaşık 3 yıldır atıl vaziyette bulunan eski Jandarma Komutanlığı binası için de kolları sıvadı.
4 ay içerisinde 18 metruk binanın yıkıldığını belirten Söke Belediye Başkanı Süleyman Toyran, Hükümet Meydanı"ndaki bina için Mal Müdürlüğü ile yazışmaların başlatıldığını ve değer tespitinin yapılmasının ardından yıkım için gerekli girişimlerde bulunacaklarını belirtti.
Yıkımdan sonraki boş alanda gerekli düzenleme ve Söke Hükümet Meydanı"na yaraşır bir görünüm için de gerekli çalışmaların başlatılacağını belirten Başkan Toyran, “İlk dönem için öncelikli yapmayı hedeflediklerimiz arasında sözkonusu binanın bir an önce yıkılmasını önemsiyoruz. Şu an için yıkıma dair net bir tarih vermemiz mümkün değil. Ancak Mal Müdürlüğü ile yazışmalarımız sürüyor, değer tespitinin ardından gerekli girişimleri sürdüreceğiz” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.