Bulut çifti 6. evlilik yıldönümünü kutladı

Bulut çifti 6. evlilik yıldönümünü kutladı

Bulut çifti 6. evlilik yıldönümünü kutladı

Gerçek Gazetesi
Numan ÖLMEZ
Mehmet ve Sinem Bulut çiftinin evliliklerinde 6. yılını bitirip 7. yıla girmeleri eşi Mehmet Bulut"un hazırladığı 2 gün süren sürpriz kutlama ile anlam kazandı.
İzmir Ekonomi Üniversitesi'nde İdari işler Memuru olarak görev yapan Mehmet Bey ve eşi Sinem Hanım 2008 yılında yaşamlarını birleştirdi.
Çiftin 2008 yılında dünya tatlısı oğulları Çınar Bulut dünyaya geldi. Sinem Hanım da Ege Üniversitesi Doğumhanesinde sürdürdüğü Ebelik mesleğini bırakarak ev hanımı oldu.
Mehmet Bey Sinem Hanımla birlikte ilk gün İzmir Çiçekli köyde doğa ile iç içe ve yeşilin huzur verdiği ortamda sabah kahvaltılarını yaptılar. (20 Çeşit kahvaltı ile Mehmet bey yine ucuz yırtıp 20 liraya getirdi! Neyse Sinem ablamız duymasın) Ardından akşam ise İzmir Bornova Formda devam etti.
ROMANTİK BİR GECE
Mehmet Bey evlilik yıldönümünde Sinem hanıma öyle bir yer seçti ki, Sinem Hanım gerçekten mutluluktan ayakları yerden kesilip eşi Mehmet beyin boynuna sarılıp duygu dolu anlar yaşadılar.
Doğanbey"de denize sıfır Karina Restaurant"ta güzel bir gece geçiren Bulut çifti evliliklerinin 6. yılını bitirip 7. yılına girmenin heyecanını birlikte yaşadılar.
Biz de Bulut ailesine bir ömür boyu sağlık, mutluluk ve huzur dolu nice yıllar dileriz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.