Eski su borçlarına  5 taksit imkanı

Eski su borçlarına 5 taksit imkanı

Eski su borçlarına 5 taksit imkanı

Gerçek Gazetesi
Aydın Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (ASKİ) Genel Müdürlüğü, il genelinde eski su borçlarına 5 taksit imkanı sağladı.
Aydın Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (ASKİ) Genel Müdürlüğü, Aydın genelindeki 17 ilçe ve bu ilçelere bağlı tüm köyden mahalleye dönüşen alanlarda geriye dönük su ücretlerini 5 taksitte toplama kararı aldı.
Aydın Büyükşehir Belediye Meclis Salonu"ndaki olağanüstü toplantıya Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Belediye Meclis Üyeleri, ASKİ Genel Müdürü Mithat Emre ile müdür yardımcıları katıldı.
ASKİ Genel Müdürlüğü tarafından alınan kararı, Başkan Özlem Çerçioğlu ve meclis üyelerine aktaran ASKİ Genel Müdürü Mithat Emre, “Aydın genelindeki mahallelerde son okunan su sayaçları ile ASKİ"nin kuruluşundan itibaren ilk okunan su sayacı aralığında oluşan su tüketimini, 5 taksite yayacağız. Bu 5 aylık su tüketimi boyunca vatandaşlardan katlanmış tüketim ücreti alınmayacak. 10 ton su tüketimi sonrası oluşan katlanmış fiyat farkı olmaksızın tek fiyat üzerinden ücretlendirme yapacağız” dedi.
Alınan kararın Meclis üyelerine okunmasının ardından Başkan Çerçioğlu, meclis üyelerinin de onayını almak için yapılan oylamada karar, oy birliği ile kabul edildi.
(iha)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.