Kocabaş, Bakan’dan ne istedi?

Kocabaş, Bakan’dan ne istedi?

Kocabaş, Bakan’dan ne istedi?


Gerçek Gazetesi
Yılmaz ÖLMEZ
Aydın ziyareti kapsamında Koçarlı'ya gelerek Yığıntaş mevkisindeki piknik alanında vatandaşlarla bir araya gelen Eroğlu için keşkek hazırlandı. Eroğlu"nu karşılayanlar arasında Sökeli bazı muhtarlarda vardı. Koçarlı Ovası"nda gerçekleşen toplulaştırma çalışması ve kapalı devre sulama sistemi konusunda İlçe çiftçisine bilgiler veren Eroğlu AK Parti Hükümetinin icraatlarından da söz etti.
Eroğlu ile konuşma fırsatı bulan Söke Ziraat Odası Başkanı Kemal Kocabaş ise, Söke Ovası"nda Ekim ayından itibaren başlayacak olan toplulaştırma çalışması ve beraberinde gerçekleşmesini istediği kapalı devre sulama sistemi projesini görüştü. Kocabaş, ”Koçarlı çiftçisi bu proje aynı paralelde devam etmediği için büyük sıkıntı yaşadı. Aynı sıkıntının Söke Ovası"nda da yaşanmasını istemiyoruz. Bağarası üstünde başlayacak olan toplulaştırma çalışmasıyla birlikte kapalı devre sulama sistemi projesinin de başlatılmasını istiyoruz. Bilindiği gibi Çine Adnan Menderes Barajı"nın altında inşa edilen Gökbel Barajı, tamamen kapalı devre sulama sistemi için hizmet verecek. Bölge sulaması açısından bu proje çok önemli. Fakat biz zaman kaybı yaşamak istemiyoruz. Bu durumu Sayın Bakanımız Eroğlu"na bizzat aktardım ve bakanımızdan olumlu yanıt aldım”dedi.
BÜYÜK MENDERES
NEHRİ NAKIŞ GİBİ
İŞLENİYOR!
Büyük Menderes Nehir yatağında temizlik ve genişletme çalışmamalarının devam ettiğini söyleyen Kocabaş, ”Başta Bakanlığımız olmak üzere DSİ 21. Bölge Müdürlüğümüze sonsuz teşekkürlerimizi sunmak istiyorum. Zira nehir yatağında devam eden temizlik çalışması aralıksız şekilde devam ediyor. Üst bölgelere baktığımızda Nehir kenarları taşlarla örülüyor, adeta nakış gibi işleniyor. Çalışmalarından dolayı emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz. Sayın Bakanımız çalışmaların aralıksız şekilde devam edeceğini söyledi. Kendisine bu konuda da teşekkür ettik.”dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.