Söke Tariş Pamuk Kooperatifi’nde görev değişimi

Söke Tariş Pamuk Kooperatifi’nde görev değişimi

Söke Tariş Pamuk Kooperatifi’nde görev değişimi


Gerçek Gazetesi / Murat TAN
2011 yılından bu yana vekaleten Söke Tariş 131 No.lu Pamuk Tarım Satış Kooperatifi Müdürlüğü görevini sürdüren Türkan Destici"nin eşinin görev tayini nedeniyle Manisa"ya gitmesi üzerine Yıldır Kurnaz göreve getirildi.
Tariş Pamuk Kooperatifi Başkanı İsmail Özer"in gerekli kriterleri taşıdığı ve Sökeli olması münasebetiyle göreve getirdiği Kurnaz, dün itibariyle 1 yıllık sözleşmeli olarak vekaleten sürdüreceği müdürlük görevine başladı.
YILDIR KURNAZ KİMDİR?
1969 Söke doğumlu olan Kurnaz, ilköğrenimi Çavdar Köyü"nde, ortaokul ve lise öğrenimini ise Söke"de tamamladı. 1992 yılında Ege Üniversite Ziraat Mühendisi Bölümü"nden mezun olan Kurnaz, ilk iş tecrübesini özel sektörde kazandı.Daha sonrasında ise 1997 yılında Söke Tariş Kooperatifi"nde geçiçi mevsimlik eleman olarak 10 ay çalıştı. Daha sonra Ziraat Mühendisi Eksper olarak Balıkesir Tariş Kooperatifi"nde 2000 yılına kadar çalıştıktan sonra muhasebecilik sınavını kazanarak Manisa Kooperatifi"ne atandı. Daha sonra Saruhanlı Üzüm Tarım Satış Kooperatifi"nde bir süre muhasebe müdürü olarak görev yapan Kurnaz, en son Söke"deki bir zirai ilaç bayisinde çalışıyordu.
Ortaklara en iyi şekilde hizmet edeceğini belirten Kurnaz, görevini layıkıyla yerine getirmek için canla başla çalışacağını kaydetti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.