CHP Efeler İlçe Başkanı Bayram İnci;

CHP Efeler İlçe Başkanı Bayram İnci;

CHP Efeler İlçe Başkanı Bayram İnci;“Erdem, ucuz siyaset peşinde koşuyor!..”

Gerçek Gazetesi
Murat TAN
CHP Efeler İlçe Başkanı Bayram İnci, AK PArti Aydın Milletvekili Mehmet Erdem'in ucuz siyaset peşinde olduğunu belirterek önemli açıklamalarda bulundu.
Açıklamasında AK Parti Aydın Milletvekili Mehmet Erdem'in Işıklı Doğal Yaşam ve Tema Parkı Projesi"ne ilişkin sosyal medya paylaşımında yaptığı açıklamaların ucuz siyaset yapmaktan başka bir anlamı taşımamakta olduğunu vurgulayan İnci, “Ortada koruma altına alınmış bir doğal yaşam var. Açıklamasında gölet oluşturulacak diyen sayın Erdem'in konuya vakıf olmadığı da ortaya çıkmakta” dedi.
Mevcut alanda göletler oluştuğunu ve içinde canlı yaşam bulunmakta olduğunu belirterek mevcut sulak alanların doğal yaşam koruma alanı içine alındığının altını çizen İnci, “Bahse konu açıklamasında tuğla fabrikalarının oradan toprak aldığı ve tekrar doldurması gerektiğine değinen sayın Mehmet Erdem bu tuğla fabrikalarının isimlerini açıklamak zorundadır. Eğer gerçekten koruma kararı dışında kalan alanlarda tuğla fabrikalarının doldurmak zorunda olduğu alanlar varsa Aydın Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Özlem Çerçioğlu bu konuda gereğini yapacaktır. Bu tip açıklamalar AKP Milletvekili Mehmet Erdem'in gereksiz siyasi şov amaçlı yaptığı açıklamalardır” diye konuştu.
İnci, Milletvekili Erdem"in siyasi fesat taşıdığı kanaatinde olduğunu ifade ettiği açıklamalarını şu cümlelerle noktaladı;
“Kendisi eğer Aydın kamuoyuna yararlı bir açıklama yapma isteği taşıyorsa Aydınlının sermayesi olan İl Özel İdare mallarının paylaşımında ki sıkıntıları çözmek adına açıklama yapmaya davet ediyorum. Samimi bir siyasetçi kamu yararı adına açıklama ve görev yapmakla mükelleftir. Ankara'ya gönderilen Aydın mallarının geri kazanılması için hiç bir çaba sarf etmeyen Sayın Erdem'in siyasi fesat taşıdığı kanaatindeyim. Gerçek Aydın sevdalısı olan BŞB Başkanımız Özlem Çerçioğlu ve ailesinin Aydın ve Aydınlının kazanacağı projelere yaptıkları bağışlar için hemşerilerim ve örgütüm adına çok teşekkür ederim. Aydın yararına projeleri mesnetsiz şekilde eleştirmek sadece ucuz siyaset peşinde koşanların yapacağı söylemlerdir"

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.