Yavuz, “OSB’nin önü açıldı”

Yavuz, “OSB’nin önü açıldı”

Yavuz, “OSB’nin önü açıldı”

Gerçek Gazetesi
Murat TAN
30 Mart Yerel Seçimleri"nde sıklıkla OSB"nin gelişmesinin en büyük hayali olduğunu ifade eden İşadamı Metin Yavuz, OSB için daha önce de müjdeli haber vermişti. Gelinen süreç itibariyle sonuç alındı. 10 milyon TL kredi onayı tamam.
İşadamı Metin Yavuz"un 30 Mart Yerel Seçimleri"nde kader birlikteliği yaptığı Aydın Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ve Halk Bankası Genel Müdür Yardımcısı Mustafa Savaş, Söke"nin dosyasına desteğini verdi.
Geçtiğimiz günlerde AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu"nun ziyaretinde de OSB için 10 milyon TL"lik kredi talebini Halk Bankası Genel Müdür Yardımcısı Mustafa Savaş"a birebir yineleyen Yavuz, söz konusu kredinin çıkması üzerine, “Bize ne sıfatla açıklamada bulunup girişim noktasında neyi hedeflediğimizi sorgulayanları, bu noktada özeleştiriye davet ediyorum” dedi.
“SORUNLARIN ÇÖZÜMÜNDE
AKTİF ROL ALMAK
HEMŞERİLİK BİLİNCİNİN
GEREĞİ”
10 milyon TL"lik kredinin Mustafa Savaş"ın destek ve referansıyla Söke OSB"ye çıkarılmasını sevindirici bir gelişme olarak niteleyen Yavuz, “Sonuç odaklı siyaset meyvesini verdi” diye konuştu. Her ne kadar türlü kesimlerden bir takım eleştirilere maruz kalınsa da, Söke için elini taşın altına koyan herkesin tenkit yerine destek görmesi gerektiğinin altını çizen Yavuz, “Bu işte tuzumuzun olması bize onur veriyor. Bir Sökeli olarak bu gibi konulara hassasiyetle yönelerek, tıkanmış olan sorunların çözümünde aktif rol almak sadece siyasetin değil, hemşerilik bilincinin de bir gereğidir. Tekrar bu konuda emeği olan Mustafa Savaş"a ve Söke OSB Yönetim Kurulu Başkanı Kaymakamımız Mehmet Demirezer ile yönetim kurulu arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Bu safhadan sonra söz konusu çıkan 10 milyon TL"lik kredi ile ilgili arsalar sahiplerinden alınarak kamulaştırma yapılmasının önü açılmıştır” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.