Kalınomuz uzatmaları oynuyor.

Kalınomuz uzatmaları oynuyor.

AYDIN CHP İL YÖNETİMİ ÇÜRÜK DİŞ GİBİ…CHP tabanı Kalınomuz'u AK Parti'de siyaset yapmaya davet etti

Gerçek Gazetesi
Durmuş TUNA


Aydın CHP İl Yönetimi"nde yaşanan istifalara bir yenisi daha eklendi. Yönetim kurulu üyesi Yeliz Arasan İl Yönetimine verdiği istifa dilekçesinde, kamu kurumundaki görevini gerekçe gösterererk affını istedi. Arasan dilekçesinde; "Aslolan kamu hizmetidir. Aydına ve aydınlıya hizmet noktasında, görev yaptığım CHP İl Yönetim Kurulu Üyeliğinden, feragat ediyorum" görüşlerine yer verdi.

Ardı ardına yaşanan istifaların nedeni; CHP Aydın İl Başkanı Barkan Kalınomuz'un Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'na yönelik söylemleri gösteriliyor. İl Yönetiminden yaşanan istifalarla adeta itibarsızlaşan Kalınomuz bunun sorumlusu olarak Başkan Çerçioğlu'nu gördüğü için bir süredir yıpratma politikası izliyordu.

Asil ve yedek 40 kişilik İl Yönetim Kurulu"ndan şimdiye kadar 22 kişi istifa ederken, yeni istifaların yaşanması da bekleniyor.

İl Başkanı Kalınomuz'un son yaptığı basın toplantısında, "Dimdik ayaktayız!" demesine rağmen, yönetimde kalan bir çok yöneticinin de toplantıya katılmaması kendisini yalanlar nitelikteydi.

Başkan Çerçioğlu'nun Başbakan Erdoğan ile yaptığı görüşmeyi düşmanca ve siyasi fırsatçılık yaparak kullanan Kalınomuz özellikle parti tabanından tepki görmüştü. Kendi partisinin Belediye Başkanı Çerçioğlu'nu "Başbakan Erdoğan ile görüştü!" diye AK Parti milletvekilleri Mehmet Erdem ve Semiha Öyüş ile ağız birliği yapmışçasına aynı üslupla eleştirmesi etik bulunmamıştı. Partilileri isyan ettiren bu yaklaşım CHP Genel Merkezine de rapor edildiği ve heran Kalınomuz'un savunmasının isteneceği siyasi kulislerde konuşuluyor.

CHP İl Yönetimini çürük dişe benzeten partililer, "Barkan Kalınomuz Başkan Çerçioğlu düşmanlığı yapıyor ve gözünü hırs bürümüş durumda. Fakat davranışları ve söylemleriyle partiye ve kendisine zarar veriyor. Bunu kendisi de görüyor ama görev süresinin bitmesinin an meselesi olduğu için çırpınıyor. Sallanan çürük bir diş gibi baş ağrıtıyor. Dileriz genel merkezimiz en kısa sürede Barkan Kalınomuz'u görevden alarak sorunu çözer. Başkan Çerçioğlu'nun başarıları ortada. Aydın'da ne kadar sevildiği de bir gerçek. Bunu gölgelemeye Kalınomuz'un gücü yetmez. AK Parti milletvekilleri ile aynı ağızdan konuşan Kalınomuz'u AK Parti saflarında siyaset yapmaya davet ediyoruz. Bu yönde duyumlarda almaktayız. Son söylemleri AK Partili bir siyasetçi edasındadır. kendisini kınıyoruz" diyorlar.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.