Kalınomuz'a destek yok

Kalınomuz'a destek yok

CHP İlçe Başkanları Kalınomuz'dan desteklerini çektiler

Gerçek Gazetesi
Durmuş TUNA

CHP Nazilli İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen ve geleneksel hale gelen dayanışma toplantısına 15 ilçe başkanı katıldı. Aralarında; Efeler, Nazilli, Söke, Didim, Germencik, Karacasu, Bozdoğan, Çine, Sultanhisar, Köşk, Kuyucak, Buharkent, Koçarlı, İncirliova, Karpuzlu ilçe başkanlarının katıldığı dayanışma toplantısına mazeret gösteren Kuşadası ve Yenipazar İlçe Başkanları katılmadı.

Toplantıya İlçe Başkanlarının imzasını taşıyan sonuç bildirgesi damga vurdu. Sonuç bildirgesinde beklenildiği gibi İl Başkanı Barkan Kalınomuz da eleştirildi. Parti kurullarını ve organlarını hiçe saymakla suçlanan Kalınomuz, parti içi sorunları sosyal medya ve basın önünde tartıştığı için ağır dille eleştirildi.

İL BAŞKANI KALINOMUZ, İLÇE BAŞKANLARININ DESTEĞİNİ YİTİRDİ

CHP İlçe Başkanları, CHP Aydın İl Başkanı Barkan Kalınomuz"dan duydukları rahatsızlıkları dile getirerek, önlem alınması ve gerekli adımların atılması gerektiğini belirttiler.

Deklarasyonda Barkan Kalınomuz"a yönelik şu görüşlere yer verildi: "Son zamanlarda basın aracılığı ile parti içi sorunların İl Başkanımız tarafından kamuoyunda tartışmaya açılması üzüntü vericidir. Parti içi sorunların konuşulacağı yer, Partimizin yetkili kurullarıdır. Bu kurulların yok sayılarak, tartışmaların sosyal paylaşım sitelerinde, basın yayın organlarında yapılması Partililerimizi, İlçe Başkanlarımızı, Partili Belediye Başkanlarımızı rahatsız etmektedir. Bu konuda başta İl Başkanımız olmak üzere tüm Partililerimizi, Belediye Başkanlarımızı ve İlçe Başkanlarımızı daha duyarlı davranmaya davet ediyoruz. Çünkü; bugün bu mücadele Parti içerisinde koltuk mücadelesi değil, ülkemizi yoksulluk, yolsuzluk, hukuksuzluk batağında karanlığa götürmeye çalışan AKP'den kurtarıp, ülke genelinde iktidar olma mücadelesidir"

Sonuç bildirgesi Aydın'da ses getirirken, ilçe başkanlarından ağır eleştiri alan Kalınomuz'un istifa etmesi gerektiği yorumları yapılıyor. Deklarasyon üzerine, henüz istifa etmeyen bazı yönetim kurulu üyelerinin de istifa hazırlığında oldukları konuşuluyor. Dayanışma toplantısında hazır bulunan 15 ilçe başkanından kırmızı kart gören Kalınomuz yaşanacak istifaların önüne geçmeye çalışıyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.