"KILIÇDAROĞLU" dediler

"KILIÇDAROĞLU" dediler

CHP İlçe Başkanları "KILIÇDAROĞLU" dedi

Gerçek Gazetesi

Durmuş TUNA

Geleneksel hale getirilen CHP İlçe Başkanları Dayanışma Toplantısı Nazilli'de gerçekleşti. Toplantıya katılan 15 ilçe başkanı genel başkanlık yarışında CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na destek kararı aldılar.

Mazeret gösteren Kuşadası ve Yenipazar İlçe Başkanlarının katılmadığı toplantıda Efeler, Nazilli, Söke, Didim, Germencik, Karacasu, Bozdoğan, Çine, Sultanhisar, Köşk, Kuyucak, Buharkent, Koçarlı, İncirliova, Karpuzlu ilçe başkanları hazır bulundu. Sonuç bildirgesinde sürpriz yaşanmazken, beklenildiği gibi Kılıçdaroğlu'na destek kararı çıktı.

KEMAL KILIÇDAROĞLU"NA TAM DESTEK

Sonuç bildirgesinde Genel Başkanlık yarışı için Kemal Kılıçdaroğlu"na destek ilan edildi ve şu görüşlere yer verildi: "Bugün değişim adı altında Cumhuriyetimiz ve niteliklerini yok ederek,ülkeyi dönüştürmeye çalışanlarla, yoksulluğu kader, yarattığı yandaş medya ile yolsuzluğu normal bir olay gibi göstermeye çalışan, her alanda baskı ve şiddeti arttırmaya yönelik eylem ve söylemleri destekleyen, halkı ırk, dil, din üzerinden ayrıştırmaya çalışan bir iktidardan kurtulmanın umudu, Cumhuriyet Halk Partisi'dir. Bizim amacımız halkımızın bu beklentisini karşılamak için el ele, omuz omuza sevgi ve saygı çerçevesinde çalışmak olmalıdır. Bu amaçla halkın sorunlarını çözmek için projeler üretmemiz gerekirken, biz yine geçmişten gelen hastalıklı yapıya esir düşerek, 5-6 Eylül'de bazı milletvekillerimizin isteğiyle, seçimli kurultay yapıyoruz. Bizler Partimizde lider sorunu olduğunu düşünmüyor, bu kurultayda Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'nu destekliyoruz. Yapılacak kurultaydan Partimizin daha güçlü çıkacağına inanıyoruz. Ayrıca Ulu Önder Mustafa Kemal ATATÜRK'ün iki mirası olan Cumhuriyetimize ve Cumhuriyet Halk Partimize daha çok çalışarak sahip çıkacağız. Rehberimiz Atatürk İlke ve Devrimleriyle, Evrensel Sosyal Demokrasinin değerleri olacaktır. AKP iktidarına karşı demokrasi içerisinde duyarlı tüm kişi ve kuruluşları birlikte mücadeleye davet ediyor, "BİR OLALIM, İRİ OLALIM, DİRİ OLALIM"diyoruz."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.