CHP İl'de bir istifa daha

CHP İl'de bir istifa daha

Bülbül'den zehir zemberek istifa dilekçesi

Gerçek Gazetesi


Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Aydın İl yönetiminde yaprak dökümü sürüyor. Yönetimde yaşanan stifalara bir yenisi daha eklendi. CHP Aydın Seçim ve Hukuk İşlerinden Sorumlu İl Başkan Yardımcılığı ve CHP Aydın İl Yönetim Kurulu üyeliği görevinde bulunan Av. Süleyman Bülbül istifa etti.

Av. Süleyman Bülbül CHP Aydın İl Başkanlığına gönderdiği istifa dilekçesinde şu görüşlere yer verdi:

"CHP Aydın Seçim ve Hukuk İşlerinden Sorumlu İl Başkan Yardımcılığı ve CHP Aydın İl Yönetim Kurulu üyeliğinden aşağıda saydığım gerekçelerle istifa ediyorum. Yönetsel Karar mekanizmalarında "istikrar" ve "ortak aklın" oluşturulamadığı, Örgütler ve Belediyeler ile Parti organları arasında kurumsal iletişim ile sorunların aşılmasında çözümün değil, sorunların parçası olunduğu "tekçi yönetim anlayışı" karşısında yönetsel katkı veremeyeceğim için görev yaptığım CHP Aydın İl Başkan Yardımcılığından ve İl Yönetim Kurulu üyeliğinden istifa ediyorum.

Yaklaşık iki yılı aşkın bir sürede birlikte görev yaptığımız arkadaşlara yapmış oldukları özverili çalışmaları nedeniyle teşekkür ediyorum.

Gereğinin yapılmasını dilerim. Saygılarımla.21.08.2014"

Bülbül'ün CHP İl Başkanlığına daha önceki istifalara nazaran zehir zemberek istifa dilekçesi göndermesi Kalınomuz'a olan tepkinin boyutunu gözler önüne sermiş oldu. İstifa etmemek için direnen Kalınomuz açıklamalarıyla ortamı da iyice geriyor ve CHP tabanının kendisine olan tepkisi çığ gibi büyüyor.

Geçtiğimiz günlerde basın toplantısı düzenleyen ve "dimdik ayaktayız" diyen CHP İl Başkanı Barkan Kalınomuz dün Yönetim Kurulu Üyesi Yeliz Arasan'ın istifasıyla sarsılmıştı. Bugün yaşanan istifa İl Yönetiminin dolayısıyla İl Başkanı Kalınomuz'un görev süresinin son bulmasına sayılı günler kaldığının bir işareti olarak değerlendiriliyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.