Gazeteci-Yazar Bekir Coşkun Söke’ye dünür oldu

Gazeteci-Yazar Bekir Coşkun Söke’ye dünür oldu

Gazeteci-Yazar Bekir Coşkun Söke’ye dünür oldu


Gerçek Gazetesi
Yılmaz ÖLMEZ
Gazeteci-Yazar Bekir Coşkun"u, ”Onuncu Köy” isimli köşe yazılarıyla tanıdık. Coşkun başta Cumhuriyet Gazetesi olmak üzere değişik gazetelerde yazarlık yaptı. Coşkun Perşembe akşamı oğlu Tolga Coşkun"u evlendirdi.
Sökeli Emine-İbrahim Çoban çiftinin dizi ve sinema oyuncusu kızları Burcu ile Andree-Bekir Coşkun çiftinin oğulları Tolga Coşkun, Kuşadası Batıhan Otel"de düzenlenen düğün töreni ile yaşamlarını birleştirdiler. Düğün törenine gelin hanımın dizi oyuncusu arkadaşları da katıldı. Ancak Coşkun ailesi bir yakınını kaybettiği için aile yakınları düğün törenine katılamadı.
Düğün törenine CHP Söke İlçe Başkanı Hüseyin Akkaya ve eşi, CHP Aydın İl Kadın Kolları Başkanı Saadet Kavaşgil, Kuşadası"nın bir önceki Belediye Başkanı Esat Altungün, Ankara, İstanbul, İzmir ve Aydın"dan davetliler katıldı.
Üzüntü ile sevinci aynı anda yaşamanın burukluğu içerisinde olduğunu söyleyen Coşkun, ”ölenle ölünmüyor. Biz kendi yasımızı yaşıyoruz. Ama biz Türkiye'yi, Cumhuriyeti, Ulusal gururumuzu kaybettik, sokaklarda gençlerimizi kaybettik, medyayı kaybettik. Türkiye çok tehlikeli viraja girdi. Ama Ege Bölgesi bizim için, demokrasimiz için çok farklı ve önemli” dedi.
Gecede Söke Belediyesi Halk Oyunları ekibi de gösteri yaptı, gelinle damat düğün pastasını birlikte kesti. Gece boyunca davetliler yazar Bekir Coşkun ile fotoğraf çekilme yarışı içerisine girdiği görüldü.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.