Başarılı kursiyerler sertifikalarını aldı

Başarılı kursiyerler sertifikalarını aldı

Başarılı kursiyerler sertifikalarını aldı

Gerçek Gazetesi
İmdat GÜÇLÜ
Uluslararası Özel Söke Hastanesi ile İŞKUR"un birlikte yürüttüğü, İŞKUR"a kayıtlı işsizlilerin meslek edinmeleri, teorik olarak aldıkları mesleklerde uygulamayı görmesi, çalışma ortamına uyumunun sağlanması amacıyla düzenlenen program kapsamında, tıbbi sekreterlik ve hasta bakıcılığı kursunu başarı ile tamamlayan kursiyerler İş-Kur"un altı aylık eğitim programı ile tecrübe kazanırlarken sertifika alarak kalifiyeli eleman ünvanını elde ettiler.
İş-Kur Söke İlçe Müdürlüğü Söke'de başta sağlık olmak üzere tekstil ve turizm sektörlerine bir yandan tecrübeli eleman kazandırmak bir yanda da çalışanlara yönelik mesleki eğitim programları ile destek olmaya devam ediyor. İş-Kur tarafından Söke'de hizmet veren bölgenin en büyük özel sağlık kuruluşu olan Uluslararası Özel Söke Hastanesinde devam eden tıbbi sekreterlik ve hasta bakıcılığı kursunda 30 kursiyerin hem meslek sahibi olmasını sağlarken 6 ay süresince günlük yevmiye ve sigortalarını karşıladı.
İŞ-Kur Söke Müdürü Cemil Altun, ""En az 2 eleman çalıştıran iş yerlerine göre bir programdır. Milli eğitim modüllerine uygun uyarlandığı için kursiyerlerimiz teorik eğitimlerini pratik olarak uyguluyorlar. 6 ay süre ile devam eden bu program sonrasında bilgi ve beceri ile birlikte belge almaya hak kazanan kursiyerler program sonunda işyerlerinde istihdam edilebilme şansını da yakalıyorlar. Başarılı programları sonrasında kazandıkları belge ile bir başka işyeri veya kurumda da rahatlıkla iş bulabilme imkanları da oluyor. Uluslararası Söke Hastanesi"nde programlarını tamamlayan kursiyerlerimizi tebrik ediyor ve iş hayatlarında başarılar diliyorum."" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.