Söke Ticaret Odası kolları sıvadı

Söke Ticaret Odası kolları sıvadı

Söke Ticaret Odası kolları sıvadı

Gerçek Gazetesi
Murat TAN
Söke Ticaret Odası Başkanı Reşat Anya, Söke"de üretilen yerel ürünlerin markalaşması noktasında kolları sıvadı.
Söke Ticaret Odası Başkanı Reşat Anya Söke"ye özgü marka değer yaratmak için tasarladığı ve içerisinde mini Söke Çizmesi, işlenmiş pamuk ve organik zeytinyağı bulunacak olan hediye tanıtım paketi için girişimleri hızlandırdı.
Söke Ticaret Odası Meclisi"nde de, Söke"deki değerlerin önemini kaybettiğini ve değerinin bilinmediğinin dile getirilerek neler yapılabileceği hususlarına ilişkin türlü istişarelerde bulunduklarını belirten Başkan Anya, “Pamuğumuzu daha çok işler hale getirmemiz, Söke Çizmesi, tatlı maya ve organik zeytinyağında markalaşmamız gerektiğini düşünüyoruz. Bizim zeytinimiz tamamen doğal ve organik bir zeytinyağı. Zeytinyağımızın ve diğer Söke"ye özgü ürünlerin tanıtımı için diğer STK"ların da çalışmalarımıza katkıda bulunmasıyla Söke"de marka değer yaratılması için önemli bir adım atmış olacağız” diye konuştu
“SANAL FUAR
PROJESİ"Nİ DE HAYATA
GEÇİRECEĞİZ”
İlerleyen günlerde Söke Ticaret Odası web sitesindeki yenileme ve düzenleme çalışmalarından sonra katılmak isteyen oda üyelerinin ürünlerinin tanıtıldığı "Sanal Fuar Projesi"ni de hayata geçireceklerine değinen Başkan Anya, “Söke"de değer olan ürünlerimizi tek tek öne çıkarıp katma değerlerini arttırmayı düşünüyoruz. Böylelikle odamızın da görevleri arasında olan yerel değerlerin tanıtımı için üzerimize düşeni yapmış olacağız” dedi.
“TANITIM NOKTASINDA
FARKINDALIK
OLUŞTURMAK İSTİYORUZ”
Hediye tanıtım paketi için araştırma ve çalışmaları sürdürdüklerini belirten Başkan Anya, “Odamıza, diğer STK"lara, kurumlara, ziyaret ettiğimiz il ve ilçe dışındaki diğer odalara, TOBB Merkez Binası"na bu paketleri takdim ederek tanıtım noktasında farkındalık oluşturmak istiyoruz” şeklinde konuştu.
“KENDİ ÜRÜNÜMÜZÜ
KENDİMİZ
MARKALAŞTIRMALIYIZ”
Eğer diğer STK"lardan da teklif gelirse hazırlanacak olan tanıtım setine bir başka Söke"ye ait ürünün de konulabileceğini belirten Başkan Anya, “Söke Ziraat Odası Başkanımız Kemal Kocabaş balı önermişti. Başka yerlerde başka ballar duyuyoruz. Bizim bölgemizde hayıt balı üretiliyor. Mesela bunu da bu pakete koyabiliriz. Aydın"ın kestanesini Bursalılar markalaştırdı. Biz kendi ürünümüzü kendimiz markalaştırmak istiyoruz. Bu konuda STK"lar ile de aynı fikirdeyiz. Tam bir uyum içinde ve gönül birliği ile Söke"nin tanıtılması adına tüm oda yönetimlerinin de bu konuya samimi yaklaşım içerisinde olması şevkimizi daha da arttırıyor” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.