Söke Özel Atalay Koleji görkemli bir törenle açıldı

Söke Özel Atalay Koleji görkemli bir törenle açıldı

Söke Özel Atalay Koleji görkemli bir törenle açıldı

Gerçek Gazetesi
Murat TAN
Söke"deki özel eğitim camiasının duayen isimlerinden Hasan Atalay"ın kuruculuğunu üstlendiği Atalay Koleji, görkemli bir törenle açıldı.
Yeni eğitim-öğretim sezonunda Kuşadası Yolu Küme Evleri"nin bulunduğu noktada hizmete girecek olan Söke Özel Atalay Koleji"nin açılışında, Söke Belediye Başkanı Süleyman Toyran, Söke İlçe Milli Eğitim Müdürü Ünat Aydın, Söke Halk Eğitim Merkezi Müdürü Saim Korkut, Söke Ticaret Odası Meclis Başkanı Behlül Er, Söke Belediye Meclis Üyesi Kasım Üzüm ve çok sayıda davetli hazır bulundu.
Modern eğitim-öğretim techizatlarıyla ve akıllı tahtalarla donatılmış toplamdaki 10 derslikte okul öncesi, ilkokul ve ortaokul olmak üzere 18"er öğrenciye ders verilecek olan Atalay Koleji"nin açılışı renkli görüntülere sahne oldu.
Açılış kurdelesi kesilmeden önce konuşmada bulunan Atalay Koleji Müdürü Ömer Faruk Ünlü, “Atalay Koleji olarak özgür öğrenme ortamında genişletilmiş öğrenme programıyla yenilikçi ve yaratıcı, özgüvenli, öğrenmekten korkmayan etkili iletişim kurabilen, sorumluluk almasını bilen bireyler yetiştirmeyi hedefliyoruz. Güleryüzlü genç, öğrencilerinin eğitimi için canla başla çalışacak olan deneyim öğretmen kadromuzla, bazı derslerinde eksikliği olan öğrencileri bireysel eğitime tabi tutacağız. Söke Özel Atalay Koleji, yeni eğitim-öğretim yılına tüm enerjisi, bilgi ve birikimiyle Türkiye"ye ve Söke"ye pırıl pırıl örnek insanlar yetiştirmeye hazırdır” dedi.
“SON YILLARDA
OKULLAŞMA VE EĞİTİMDE
BÜYÜK ADIMLAR
ATILIYOR”
111 Eylül"de Seviye Belirleme Sınavı için kayıt yaptırılması gerektiğinin duyurulduğu açılıştan önce kürsüden davetlilere seslenen Söke Belediye Başkanı Toyran, “Böyle bir işletmeyi Söke"ye kazandırdıkları için kolej sahiplerine teşekkür ediyorum. Bugüne kadar Söke"nin avantajlarından hep bahsettik. Mesafe almamız gereken alanlardan birisi de eğitimdeki yatırımlardı. Biz bunu yıllar öncesinden görmüştük. Bu yönde yatırım yapmak isteyenlerin geç kaldığını da düşünüyorum. Söke"de okullaşma ve eğitimde son yıllarda hatırı sayılır adımlar atılıyor. Bundan ötürü memnuniyet duyuyoruz. Öğrenimin yanında verilecek ek faaliyetlerle öğrencilerimizin daha iyi yetişmesi için türlü aktivitelerin büyük katkılar sağlanacağını düşünüyorum” diye konuştu.
Açılış kurdelesini Söke Belediye Başkanı Toyran, İlçe Milli Eğitim Müdürü Aydın, Söke Ticaret Odası Meclis Başkanı Er ile Koley Sahibi Hasan Atalay"ın kestiği Atalay Koleji"ndeki ilk temsili ders, akıllı tabletin bulunduğu bir sınıfta Müdür Aydın tarafından verildi.
Renkli görüntülere sahne olan açılışın ardından davetlilere kolej bahçesinde meyve suyu ve kuru pasta ikram edildi.


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.