Özlem Çerçioğlu'nun mesajı

Özlem Çerçioğlu'nun mesajı

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu; “Bu şanlı zafer, Türk Milleti’nin esareti kabul etmeyen iradesi ile birlikte Mustafa Kemal Atatürk’ün muhteşem askeri dehasının bir kanıtıdır.”

Gerçek Gazetesi
Murat TAN
Başkan Çerçioğlu, Zafer Bayramı"nı kutladı.
Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 92. yıl dönümü nedeniyle kutlama mesajı yayınladı.
Başkan Çerçioğlu mesajında, “Zafer Bayramı olarak kutladığımız 30 Ağustos 1922, Türk ulusunun bağımsızlığını kazandığı ve tüm dünyaya ilan ettiği gün olmuştur. Büyük Zafer, özgürlüğün günüdür. Bize özgürlüğümüzü veren Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk ve aziz şehitlerimizin önünde saygıyla eğiliyorum” dedi.
Türk Milleti"nin yokluklar içinde ve yıllarca sürdürdüğü bağımsızlık mücadelesinin destansı zaferinin yurdumuzu zaptetmeye yönelik emellere verilmiş kesin bir yanıt olduğunun belirtildiği mesajda, şu ifadelere de yer verildi;
“Bu şanlı zafer, Türk Milleti"nin esareti kabul etmeyeniradesi ile birlikte Mustafa Kemal Atatürk"ün muhteşem askeri dehasının bir kanıtıdır.
Özellikle bugün, çevremizdeki ülkelerde yaşanan acılara şahit olurken; Türk Milleti olarak Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve şehitlerimizin mirasına sahip çıkmanın önemini bir kez daha idrak ediyoruz. Bu duygu ve düşüncelerle, Türk Silahlı Kuvvetlerimizin kahraman mensupları ve vatandaşlarımızın 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı kutlar, başta Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, O'nun silah arkadaşları, Aydın'ınkahraman efeleri ve tüm şehitlerimizi rahmet ve şükranla anıyorum”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.