Sökespor, Pamukkalespor’u ezdi geçti; 4-1

Sökespor, Pamukkalespor’u ezdi geçti; 4-1

Sökespor, Pamukkalespor’u ezdi geçti; 4-1


Gerçek Gazetesi
Murat TAN
Bu sezon için hazırlıklarını tüm hızıyla sürdüren Aydın Süper Amatör Lig ekiplerinden Sökespor, Denizli"de Bölgesel Amatör Lig(BAL) ekiplerinden Pamukkalespor"a kendi sahasını dar etti.
Teknik Direktör Tevfik Ata Tekin"in takımın başına geçmesiyle bünyesine sürpriz isimler katarak güçlü bir kadro kuran Sökespor , BAL Ligi ekiplerinden Pamukkalespor"u Levent Cevahir, Selim Acar(2) ve Tugay"ın golleriyle 4-1 yendi.
Sökespor Kulübü yönetiminin de izlediği hazırlık karşılaşmasının ilk yarısı 15. Dakika"da Levent Cevahir ve 37. Dakika"da Selim"in attığı golle sona erdi. İkinci yarıya hızlı başlayan Sökespor, Dakika 60"da rakip takım oyuncusu Umut"un golü sonrasında kısa sürede toparlandı ve Selim Dakika 70"de tekrar sahneye çıkarak topu Pamukkalespor"un fileleriyle buluşturdu. Dengeli oyunu ve kanatlardan gelişen güçlü ataklarla Pamukkalespor"a adeta kendi sahasını dar eden Sökespor"un son golü ise 85. Dakika"da genç oyuncu Tugay"dan geldi. Maçın sona ermesinin ardından Pamukkalespor taraftarı Sökesporlu oyuncuları ayakta alkışladı.
Profesyonel Lig"e çıkma hedefiyle oluşturdukları takımın kendisinden bir üst ligteki Pamukkalespor karşısındaki performansının göz doldurduğuna dikkat çeken Sökespor Kulübü Basın Sözcüsü İsmail Akalın, “Durmak yok yola devam. Sökespor"un bu kadar kısa sürede ne denli toparlandığı ve güçlü bir kadro oluşturduğu bu hazırlık maçının skoru ile ortaya çıkmıştır. Lige hazırlıklarımız tüm hızıyla sürüyor. Önümüzdeki hazırlık maçlarında aynı istikrarı koruyarak, tüm oyuncularımızı Pamukkalespor maçındaki gibi sahada değerlendireceğiz. Sökelilerden Sökespor"a desteklerini esirgememelerini tekrardan rica ediyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.