Kavas Dede Türbesi’nin etrafı çöplüğe döndü

Kavas Dede Türbesi’nin etrafı çöplüğe döndü

Kavas Dede Türbesi’nin etrafı çöplüğe döndü


Gerçek Gazetesi
Murat TAN
Söke"de Yenicamii Mahallesi Hacı Kazım İlköğretim Okulu Bahçesinin yanında bulunan Kavas Dede Türbesi"nin etrafını kuşatan çöpler, türbe ziyaretçileri ve civardaki esnafların tepkilerine neden oluyor.
Çöplerin temizlenmesi için defalarca okul yönetimine şikayette bulunduklarını belirten bazı vatandaşlar, “Bu türbeye uzak ve yakından gün içinde yerli ve yabancı birçok insan ziyaret ediyor ve dua ediyor. Temizlik imanın yarısı ise türbenin etrafına yığılan bu çöpler neyin nesidir” dediler.
“OKUL YÖNETİMİ
LAKAYIT KALIYOR!”
Ziyaretçilerin rahatsızlıklarını kendilerini ilettiklerini belirten esnaflar, okul yönetiminin çöplerin temizlenmesine karşı lakayıt kaldığına dikkat çekerek, “Okul müdürüne sesleniyoruz. Koskoca okulda temizlik görevlisi, hademe yok mu? Çöpleri temizletmeyen okul yönetimini bir an önce göreve davet ediyoruz” şeklinde konuştular.
Öte yandan civardaki bir çay ocağında çalışan Selahattin Yenikeçeçi adlı vatandaş, türbeyi ziyaret edenlerin özellikle çöplere karşı şaşkınlıklarını gizleyemediğini ve bir yetkilinin ilgilenip ilgilenmediğini kendisine sorduklarını belirterek, okul bahçesinde biriken çöplerin uzun zamandır türbe etrafına yığıldığını söyledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.